E-INFRA noul CEO. Cine este Daniel Farmache

Grupul E-INFRA va avea un nou CEO, de la 1 ianuarie 2019. Cine este Daniel Farmache?

12.12.2018

Grupul E-INFRA (Electrogrup Infrastructure S.A.) va avea, începând cu 1 ianuarie 2019, un nou CEO. Conducerea companiei va fi preluată de către Daniel Farmache. Acesta este unul dintre cei mai apreciați manageri şi finanţişti ai tinerei generații și actual Deputy CEO al grupului.

Actualul CEO și unul dintre acționarii grupului E-INFRA, Marian Pantazescu, va continua să ghideze strategia grupului. El va fi membru al Consiliului de Administrație.

E-INFRA noul CEO. Ce spune Daniel Farmache?

“E-INFRA este o poveste de succes a antreprenoriatului românesc, cu o echipă închegată de specialiști pasionați și o mentalitate de continuă auto-depășire. Sunt încântat să îmi asum responsabilitatea Grupului de a îmbunătăți viețile oamenilor prin infrastructuri moderne. Ne văd devenind o companie-reper în infrastructură, care utilizează cele mai bune practici internaţionale pentru a cataliza dezvoltarea acolo unde este cea mai mare nevoie. Pentru aceasta, vom consolida echipa de top la nivelul holdingului şi ne vom concentra pe creşterea sinergiilor dintre subsidiare. Scopul final este de a ne servi clienţii naționali și internaționali cu o ofertă integrată – de la servicii în telecom și energie, până la construcții industriale la cele mai înalte standarde”, declară Daniel Farmache.

Daniel Farmache s-a alăturat echipei de management E-INFRA în luna mai a acestui an, ca Deputy CEO. Anterior el a făcut parte din divizia de investment banking a Citigroup din Londra. Acesta a lucrat în cele mai mari IPO-uri și mandate M&A din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa.

Experiența profesională a lui Daniel Farmache

Înainte de această funcție, Daniel Farmache a lucrat în cadrul biroului Citi din România pentru mari companii cu capital românesc. El s-a ocupat de tranzacții pe piețele de capital și diverse structuri de credit.

În anul 2016, Daniel Farmache a fost consilier în Cancelaria Primului Ministru și director de cabinet al Ministrului Muncii.

“Pentru noi, ca acționari, Daniel Farmache reprezintă noua generație de management, care deja are și maturitatea, dar și experiența necesară pentru a prelua o misiune complexă și a conduce E-INFRA, cu sprijinul acționarilor, spre noi etape de dezvoltare. Am susținut, întotdeauna, promovarea și dezvoltarea tinerilor talentați, iar Daniel va avea tot suportul nostru”, spune Marian Pantazescu, actual CEO, E-INFRA.

Citește și Se deschide un nou magazin Real Foods. Unde este situat?

 

 

Citiți și despre: