Stiri: Energie

E.ON Duo

E.ON lansează o campanie promoțională. Ce avantaje oferă pachetul Duo?

28.12.2018

E.ON lansează o campanie promoțională, valabilă până la finele lunii ianuarie 2019. Compania promite facturi mai mici cu 50% în prima lună contractuală a fiecărui an pentru clienţii care optează pentru E.ON Duo. Oferta este disponibilă până pe 31 ianuarie 2019 şi se poate accesa atât online, pe noul site www.eon.ro, cât şi în magazinele E.ON.

E.ON Duo/ Reducere de 50% a facturii pentru o lună

Campania lansată în pragul sărbătorilor de iarnă vine cu o reducere de 50% a facturii în prima lună contractuală a fiecărui an, pentru pachetul E.ON Duo cu electricitate şi gaze naturale pe acelaşi contract.

Principalul avantaj al produsului este reprezentat de preţul fix de furnizare la electricitate şi gaze naturale pe toată perioada contractată, indiferent de fluctuaţiile de preţ de pe piaţa energiei.

Pachetul mai include două servicii pe un singur contract, o singură factură şi o plată unică.

În plus, cei care aleg E.ON Duo beneficiază de suportul unui serviciu unic de relaţii clienţi pentru situaţiile legate de electricitate şi gaz.

E.ON Duo. Servicii gratuite

Clienţii companiei primesc acces gratuit la o gamă diversificată de servicii: cont personal pe myline-eon.ro sau în aplicația E.ON Myline, factură electronică și MyCard E.ON pentru plăți în numerar fără factură.

Aceștia pot transmite autocitirea indexului contorului telefonic, online sau prin SMS, info sold SMS și pot afla oricând cât au de plată la E.ON.

Clienţii pot accesa, de asemenea, zeci de modalități de plată fără comision şi beneficiază de suport telefonic, pe e-mail sau pe chat şi de servicii în peste 50 de Centre Relații Clienți/magazine E.ON din țară.

E.ON Energie România este o companie specializată în furnizarea gazelor naturale, a electricităţii şi a soluţiilor energetice. Portofoliul de 3 milioane de clienţi identifică E.ON Energie România ca unul din cei mai importanţi jucători de pe piaţa de gaze naturale şi energie electrică din țara noastră.

Citește și Rata mortalității infantile din România, de două ori mai mare decât în UE