E.ON Romania

E.ON România a amenajat un parc în Târnăveni

14.09.2015

E.ON România, împreună cu autorităţile locale din municipiului Târnăveni, au inaugurat un parc în centrul oraşului. Astfel, Cei peste 22.000 de locuitori ai municipiului se pot bucura de cel mai mare parc din municipiu, a cărui modernizare a fost realizată cu susținerea E.ON.

Printre facilităţile noului parc se numără locuri de plimbare, recreere și sport, piste pentru bicicliști, locuri de joacă pentru copii și un centru pentru copii și tineret. Pentru amenajare, compania E.ON România care a donat două terenuri și echipamente de joacă și sport în valoare totală de 25.000 de euro.

„Îi salut cu drag pe toți cei prezenți și le mulțumesc președintelui Consiliului Județean, prefectului și companiei E.ON Distribuție România pentru că a contribuit la realizarea unui loc de joacă pe care l-am promis locuitorilor și pe care am reușit să îl dotăm cu tot ce a fost necesar, pentru a aduce bucurie copiilor noștri”, a declarat la festivitatea de inaugurare a parcului primarul municipiului Târnăveni, Sorin Megheșan.

De asemenea, Teona Oltean, Director General Adjunct E.ON Distribuție România, a afirmat că inaugurare reprezintă un moment de bucurie şi că este responsabilitatea companiei să se implice alături în comunitate.

„Ne bucurăm de decizia autorităților locale de a ridica pe terenul donat de noi un Centru pentru Tineret unde vor fi desfășurate activități sociale și culturale cu impact în dezvoltarea tinerilor”, a declarat Teona Oltean.

În acelaşi timp, prezent la eveniment, președintele Consiliului Județean Mureș, Ciprian Dobre l-a felicitat pe primarul municipiului Târnăveni pentru proiect şi pentru colaborarea cu o firmă privată.

„Îi felicit pe toți cei care au contribuit la realizarea acestui minunat parc și le doresc locuitorilor municipiului Târnăveni putere de muncă și multă sănătate”, a declarat Lucian Goga, prefectul județului Mureș, care i-a felicitat și pe reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență cu ocazia Zilei Pompierului.

În ultimii ani, compania E.ON s-a implicat în modernizarea mai multor spații de joacă, la Sibiu, Târgu Mureș, Botoșani, Baia Mare, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Resița, Timișoara, precum și un spațiu public în municipiul Iași. Peste 2.500 de copii sunt cei care vor beneficia direct de aceste proiecte în care s-a investit circa1 milion de euro.

„Susținerea proiectului de reabilitare a parcului de la Târnăveni reprezintă o nouă dovadă a angajamentului E.ON față de comunitatea din municipiu, acolo unde, în ultimii zece ani, compania a investit în modernizarea a circa 70 de kilometri din rețeaua de gaze naturale, reprezentând două treimi din lungimea totală a rețelei municipale”, mai spun reprezentanţii E.ON România.