E.ON România a finalizat cu success campania „Dăruieşte lumina”

29.04.2015

„Dăruieşte lumina”, una dintre cele mai mari campanii de social media derulate de E.ON România, s-a încheiat cu succes, când au fost donați ultimii din cei 100.000 kWh oferiți de companie spre beneficiul unui număr de 12 instituţii – spitale, şcoli, case de copii şi case de bătrâni din 10 județe.

Derulat în perioada 6-25 aprilie prin intermediul platformei online www.daruiestelumina.ro, proiectul a urmărit mobilizarea românilor pentru susţinerea a 12 instituţii, aceştia fiind chemaţi să decidă, în urma votului exprimat pe platforma online, dar și pe pagina de Facebook a campaniei, destinatarii celor 100.000 kWh.

„În fiecare an dezvoltăm şi susţinem numeroase proiecte de responsabilitate socială, mai ales din zona sănătăţii, educaţiei, sportului sau siguranţei, prin care dorim să venim în sprijinul comunităţilor din care facem parte. De această dată am ales să o facem diferit, pentru că am vrut să arătăm că gesturi aparent mici, cum este cel de a dona un kWh cu un simplu click, duc la fapte mari, care pot schimba în bine viața unor oameni. A fost un exercițiu de solidaritate care ne-a reușit și pentru asta doresc să mulțumesc tuturor celor care au votat și ne-au susținut în acest demers”, a declarat Frank Hajdinjak, director general al E.ON România. 

Beneficiarii au fost grupați în patru categorii, iar kilowații au mers către aceștia cu fiecare click primit din partea vizitatorilor. Toți cei care au votat au avut posibilitatea de a-și îndemna prietenii de pe Facebook să doneze și ei kilowați instituției sociale care le-a atras atenția cel mai mult.

Campania nu a presupus niciun cost pentru cel care a dăruit mai departe. Toți cei 100.000 de kWh au fost donați de E.ON Energie România, kilowaţii primiți din partea votanţilor urmând să fie scăzuți din factura de energie electrică sau gaze naturale a beneficiarilor.

 

 

Citiți și despre: