E.ON Romania

E.ON România va reîmpăduri peste 3,5 hectare de teren

09.11.2020

E.ON România va reîmpăduri, în prima parte a lunii noiembrie, peste 3,5 hectare de teren în zonele Stejăreni, de lângă Sighişoara, judeţul Mureş şi Pătrăuţi, judeţul Suceava. Cu sprijinul Direcţiilor Silvice Mureş şi Suceava, vor fi plantaţi 18.000 de puieţi de gorun, frasin, paltin şi fag, un număr echivalent cu cel al conturilor noi făcute de clienţi pe E.ON Myline în perioada septembrie-octombrie, clienţi care şi-au activat şi factura electronică.

Strategia de dezvoltare sustenabilă a E.ON România

Proiectul de împădurire face parte din strategia de dezvoltare sustenabilă a companiei.

Potrivit companiei, chiar dacă reducerea consumului de hârtie pare un lucru minor, această măsură alături de utilizarea surselor regenerabile de energie sau reducerea consumului de energie pot contribui în mod esenţial la creşterea calităţii vieţii.

Din acest motiv, clienţii sunt încurajaţi să opteze pentru factura electronică în locul celei tradiţionale, pe suport de hârtie, salvând astfel anual mii de copaci de la tăiere.

Ce spune conducerea E.ON România?

“Prin această acţiune contribuim la reducerea poluării. Le mulţumim clienţilor pentru felul în care răspund iniţiativelor noastre de sustenabilitate. Îi răsplătim cu câte un copac plantat pentru fiecare cont nou pe platforma E.ON Myline pentru care s-a activat şi factura electronică, în ultimele două luni. Doar împreună putem construi un viitor mai verde”, spune Claudia Griech, directorul general adjunct al E.ON România.

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid şi E.ON Energie România, acestea desfăşurând activităţi de distribuţie, respectiv de furnizare a energiei şi a soluţiilor energetice pentru aproximativ 3,2 milioane de clienţi.

Citeşte şi Titluri de stat pentru populaţie. Anunţul făcut de Ministerul de Finanţe

 

 

Citiți și despre: