Stiri: Retail

E-targ ZoriDeRomania 2021

Reduceri de până la 50% la E-târg ZoriDeRomânia

09.06.2021

E-târg ZoriDeRomânia 2021, târgul online al celor mai dorite produse româneşti, are loc în perioada 10 – 13 iunie (joi-duminică) pe www.ZoriDeRomania.ro. Vizitatorii vor putea comanda produse la preţuri speciale pentru târg, cu reduceri de până la 50% şi transport inclus.

Toate produsele de la E-târg ZoriDeRomânia sunt realizate local, cu efort şi responsabilitate, astfel încât tot ceea ce iese din mâinile creatorilor, artizanilor, producătorilor autohtoni să fie de o calitate deosebită, la preţuri cât mai accesibile celor care apreciază produsele autentice româneşti.

E-târg ZoriDeRomânia 2021. Produse româneşti

În cadrul evenimentului vor putea fi cumpărate:

  • articole de îmbrăcăminte şi încălțăminte
  • cosmetice din ingrediente naturale
  • accesorii şi genţi din piele naturală
  • produse pentru copii
  • jocuri şi jucării
  • produse pentru casă.

Tot între 10-13 iunie, pe www.ZoriDeRomania.ro, asociaţia umanitară Bikers for Humanity va vinde tricouri şi hanorace unisex, iar sumele strânse vor fi folosite la renovarea unui centru pentru copii institutionalizaţi.

Platforma ZoriDeRomania.ro a fost lansată în toamna anului trecut şi este dedicată promovării producătorilor români de articole pentru întreaga familie şi pentru casă.

Scopul platformei este acela de a ajuta mărcile autohtone să fie mai bine cunoscute de consumatorii români. Aceştia pot să beneficieze de lucruri românești de calitate.

Citeşte şi E-târg ZoriDeRomânia are loc în perioada 10-13 iunie 2021. Organizatorii anunţă reduceri importante