Stiri: Retail

E-targ ZoriDeRomania 2021

E-târg ZoriDeRomânia are loc în perioada 10-13 iunie 2021. Organizatorii anunţă reduceri importante

13.05.2021

E-târg ZoriDeRomânia, târgul online al celor mai dorite produse româneşti, va avea loc în perioada 10-13 iunie 2021. Este vorba de un eveniment online unic în România, în cadrul căruia producătorii români vor vinde produse cu preţuri reduse cu până la 50%, produse votate chiar de cumpărători în cadrul unor sondaje desfăşurate pe paginile de Facebook şi Instagram ZoriDeRomania în perioada premergătoare evenimentului (10 mai-8 iunie).

E-târg ZoriDeRomânia. Promovarea producătorilor români

Platforma ZoriDeRomania.ro a fost lansată în toamna anului trecut. Aceasta este dedicată promovării producătorilor români de articole pentru întreaga familie şi pentru casă. Scopul platformei este acela de a ajuta mărcile autohtone să fie mai bine cunoscute de consumatorii români, iar aceştia să beneficieze de produse românesti de calitate. E-târg ZoriDeRomânia are scopul de a facilita procesul de cumpărare directă a produselor românesti.

„Doar în perioada 10-13 iunie, produsele româneşti, cu reduceri consistente, vor putea fi cumpărate direct de pe ZoriDeRomania.ro şi vor beneficia de transport inclus!”, anunţă orgizatorii evenimentului.

Produse diverse

Peste 40 de producători-expozanţi vor oferi produse variate:

  • îmbrăcăminte şi încăltăminte pentru întreaga familie
  • cosmetice din ingrediente naturale
  • accesorii şi genţi din piele naturală
  • produse pentru bebeluşi,
  • obiecte de ceramică
  • decoraţiuni pentru casă.

În cadrul evenimentului, asociaţia umanitară Bikers for Humanity va vinde articole vestimentare, iar sumele strânse vor fi folosite la renovarea unui centru pentru copii institutionalizaţi.

Citeşte şi Cognizant Softvision susţine evenimentul DevTalks Reimagined. Anunţ important