Slide

Logistica

EASI Logistic – transporturi urgente în orice colț din lume

01.03.2015

Compania își axează serviciile pe industriile aerospațială și auto. Siguranța unui transport precis și rapid face de multe ori diferența între o companie de  succes și una cu profit scăzut. Într-o eră în care este nevoie ca lucrurile să se întâmple rapid, este necesară o grijă deosebită atunci când se desemnează o companie de încredere pentru serviciile de transport.

EASI Logistic este una dintre cele mai cunoscute societăți din România și nu numai care pune la dispoziția partenerilor transporturi urgente, expres în Europa, Africa de Nord, dar și în alte zone din lume. Compania are sediul central în Orly, Franța, dar s-a extins în timp având acum birouri deschise în Germania, Republica Cehă, Tunisia, Maroc, Rusia și, desigur, România.

Unul dintre serviciile speciale oferite de EASI Logistic este ”Curier la bord”, un serviciu special pentru industria aerospațială și auto, care oferă cea mai sigură și rapidă modalitate de a transporta marfa, mai ales dacă este vorba despre loturi mai mici. Clienții știu ca toată marfa este însoțită, la bordul aeronavei, de un curier care este responsabil de siguranța acesteia.

În cazul în care loturile sunt mai mari, atunci serviciul ”Avion Charter” este potrivit. Este vorba despre organizarea unui avion special dedicat transportului, având prioritate maximă și condiții ridicate de fiabilitate și siguranță.

Indiferent de serviciul ales, există două posibilități prin care marfa ajunge la destinație în siguranță. Se poate alege ca loturile să fie transportate doar până la aeroportul țării de destinație sau, la nevoie, chiar la sediul companiei unde acestea trebuie să ajungă, situație în care EASI Logistic este responsabilă pentru toate formalitățile vamale, precum taxe și alte documente, cu scopul de a oferi o experiență cât mai plăcută clientului final.

Marfa ce are nevoie de transport poate fi preluată și cu ajutorul mașinilor, întrucât compania oferă și servicii de transport rutier al mărfii, la orice punct din Europa. Pe lângă siguranța deplină, societatea oferă o noutate ce vine în întâmpinarea celor mai mulți dintre clienți: faptul că asigură încărcarea și reîncărcarea la orice punct din Europa, în decurs de cel mult două ore din momentul plasării comenzii.

Industria farmaceutică

Compania are o experiență bogată în asigurarea transportului pentru industria farmaceutică, oferind servicii speciale, precum distribuția de truse medicale sau studii clinice, încă din anul 2005.

Cu o echipă specializată în organizarea diferitelor tipuri de transport medical de probe și folosind termometre speciale pentru controlul temperaturii pe toată durata transportului, EASI Logistic poate garanta pentru transport la un ambient potrivit, în gheață carbonică sau azot lichid. Se organizează astfel transporturi zilnice din România, Moldova sau Bulgaria, incluzând preluare, ambalare, formalități vamale și, desigur, o permanență a suportului în orice moment.

Aerospațial, aeronautic și auto

Alte trei industrii pe care compania le acoperă cu succes sunt aerospațială, aeronautică și auto.

Cererile de transport pentru aceste trei segmente sunt unele precise, iar oferta trebuie să fie una atât rapidă, cât și rentabilă. Faptul că serviciile sunt unele nonstop, iar calitatea una ridicată a transformat EASI Logistic într-o companie de top pentru partenerii de afaceri. Toți cei implicați în aceste servicii sunt companii independente, cu experiență bogată în industria aerospațială, care s-au unit cu scopul de a oferi acoperire globală prin rețeaua ALG.

Strategia de dezvoltare a companiei se axează pe diversificarea serviciilor și menținerea, în același timp, a unei rentabilități ridicate a activitățillor. Se dorește, de asemenea, dezvoltarea unor servicii complexe, unice comparativ cu principalii competitori de pe piață, care să atragă în timp clienți valoroși ce se vor transforma în adevărați parteneri de afaceri pentru dezvoltarea susținută a companiei.