Stiri: Logistica

Easypost extinde serviciul click&collect, în parteneriat cu OMV Petrom

27.07.2016

Easypost urmează să extindă serviciul de livrare a comenzilor online la nivel naţional, în urma acordului privind planul de expansiune încheiat cu OMV Petrom, principalul său partener în segmentul de hosting.

Astfel, pe parcursul următoarelor 12 de luni, serviciul îşi va lărgi aria de acoperire la 33 de judeţe, prin instalarea de automate de livrare în 115 locaţii OMV Petrom pe teritoriul ţării

În prezent, Easypost operează terminale de livrare în 10 locaţii OMV Petrom pe raza municipiului Bucureşti, sub forma unui proiect demarat în luna ianuarie a acestui an. Decizia de extindere reflectă receptivitatea pieţei locale de e-commerce pentru soluţia propusă, precum şi evoluţia cererii pentru servicii alternative de livrare la punct fix.

“Easypost mulţumeşte partenerului OMV Petrom pentru deschiderea şi abordarea profesionistă, precum şi pentru suportul acordat în desfăşurarea testelor. Acordul privind expansiunea serviciului de livrare a comenzilor online reprezintă succesul unui efort comun de pionierat în piaţă de servicii logistice din România”, au anunţat reprezentanţii companiei.