Stiri: IT&C

EBS România estimează afaceri de peste 27 milioane euro, în acest an

12.08.2015

Furnizorul de servicii şi soluţii software EBS România a înregistrat în prima jumătate a anului o cifră de afaceri de 11,64 milioane euro, în creştere cu 12,4 % faţă de perioada similară a anului trecut. Factorii determinanți în această direcție au fost reprezentanţi de diversificarea proiectelor derulate în cadrul grupului (extinderea gamei de servicii, implicarea în proiecte de anvergură, de complexitate ridicată și pe perioadă îndelungată) precum şi demararea unor parteneriate cu subsidiare ale grupului mama din alte tari, precum Anglia.

“Trendul ascendent din anii anteriori a continuat şi în primele 6 luni ale acestui an. Pentru anul 2015 am bugetat o creştere de 25,6 % la nivel de an, ceea ce înseamnă o cifră de afaceri de 27,7 milioane  euro pentru 2015”, declară Daniel Metz, CEO EBS România.

Compania estimează pentru a doua jumătate a anului atingerea unei ponderi de 40% a business-ului în cadrul grupului din totalul cifrei de afaceri.

„În acelaşi timp vom amplifica activităţile de vânzări îndeosebi în segmentul producătorilor de software de tip enterprise, din străinătate. Pe piaţa locală ne dorim extinderea portofoliului de clienţi SAP şi Clarvision ERP. Un viitor accelerator de business pe piaţa locală este şi zona serviciilor de tip Embedded, în industria producătoare de componente auto din România”, a mai spus Daniel Metz,

Echipa EBS a depășit în iulie 700 de membri. Pentru al doilea semestru, compania are în plan angajarea a încă 100 colegi noi.

Posturile disponibile la ora actuală în EBS sunt: Transition Manager, Operational Manager, Service Manager, programatori Java, programatori .Net, programatori ABAP, programatori Cobol, consultanti QA, programatori Embedded.