Stiri: Constructii

EBS România investeşte 1,8 milioane de euro într-un nou sediu

28.01.2016

Compania EBS România, parte a NTT DATA, își reclocă întreaga activitate din Cluj-Napoca într-o clădire nouă de 12 etaje, în urma unei investiţii de 1,8 milioane euro, durata proiectului fiind de 1 an și 9 luni. Noul “tower” dispune de spații care însumează 10.000 metri pătraţi și are o capacitate de 550 de persoane.

Pe cele 12 etaje, clădirea prezintă spații tip open-office, săli de curs, săli de conferințe și video-conferințe echipate cu tehnică ultra-modernă, săli de interviuri dedicate, bibliotecă special amenajată, bistro, sală de mese dedicată EBS, terasă circulară, precum și un restaurant à la carte, dar și un etaj dedicat zonei de relaxare a angajaților.

Clădirea este dotată la cele mai înalte standarde tehnice, prin sisteme de securitate bazate pe control acces cu turnicheți, uși controlate și supraveghere video cu 50 de camere.

Designul de interior reprezintă unul dintre punctele forte ale noului sediu EBS Romania. Clădirea a fost în atenţie amenajată de către firma Morphoza, specialiști în design interior, care au reușit să ofere noilor birouri EBS un aer extrem de modern și confortabil. Conceptul-cheie este ilustrat de “conectivitate”, acesta consolidându-se şi prin valorile pe care EBS le reflectă în întreaga sa cultură organizaţională.

Fondată în anul 2000, compania EBS România este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii software din ţara noastră.