Stiri: Companii

Ebury intră pe piaţa din România

04.04.2018

Casa de avocatură Trandafir & Associates a anunţat că asistă compania Ebury în procesul de intrare pe piața din România. Specializată în servicii financiare (e-money, servicii de plăți electronice), Ebury este una dintre companiile fintech cu cea mai rapidă creștere din industria sa, la nivel mondial. Proiectul este coordonat de George Trandafir, Managing Partner al Trandafir & Associates.

“La intrarea pe o nouă piață, Ebury solicită cele mai înalte standarde de diligență profesională, precum și de rigoare juridică, de la avocații săi, pentru că împreună punem bazele ce vor asigura dezvoltarea solidă a operațiunilor companiei pe noua piață. Suntem deosebit de încântați de colaborarea pe care o avem cu echipa Trandafir & Associates, care dovedește maturitate profesională pentru a înțelege activitatea unei companii fintech globale și are capacitatea de a livra servicii juridice la cel mai înalt nivel profesional”, a declarat Johan Gabriëls, Country Manager România.

Trandafir & Associates asistă compania pentru intrarea pe piață românească în baza mecanismului libertății de stabilire reglementat de dreptul comunitar, pentru adaptarea produselor/serviciilor oferite în România, precum și pentru conformare cu legislația e-money, respectiv legislația privind prevenirea spălării banilor și a finanțării terorismului.

“Sunt onorat de faptul că Ebury ne-a acordat mandatul de avocați în România; acest proiect este contextul perfect pentru a demonstra că firma noastră s-a dezvoltat constant în ultimii ani, dobandind capacitatea de a răspunde așteptărilor și cerințelor unei companii fintech cu operațiuni la nivel global”, a spus George Trandafir.