Stiri: Retail

ECCO a deschis primul său magazin din Galaţi

20.11.2017

Brandul de încălţăminte şi accesorii din piele ECCO a deschis primul său magazin din Galaţi şi cel de al 24-lea din reţeaua naţională. Noul magazin ECCO este situat în Shopping City Galaţi şi a fost deschis odată cu inaugurarea primelor noi locaţii din cadrul extensiei centrului comercial.

Inaugurat în urma unei investiţii de 100.000 euro, noul magazin ECCO din Galaţi are o suprafaţă de aproximativ 121 metri pătraţi şi se află la parter, în aripa nouă.

”Putem deschide magazine doar în oraşele mari din România, iar un magazin fizic ne ajută să avem şi vânzări online mai mari. Astfel sperăm să ne creştem cota de piaţă în zona Brăila – Galaţi, oferind clienţilor noştri cea mai confortabilă încălţăminte şi cele mai confortabile servicii”, spune Victor Tighinean – General Manager ECCO pentru România, Ungaria, Croaţia, Slovenia şi Serbia.

Brandul ECCO încheie, așadar, anul 2017 cu deschiderea unui nou magazin în Galaţi, care se adaugă celor 23 de magazine fizice din cele mai importante oraşe ale ţării, unsprezece dintre ele fiind localizate în Bucureşti, trei în Cluj-Napoca, două în Constanţa, două în Iaşi, două în Braşov şi câte unul în Timişoara, Sibiu şi Piteşti. La acestea se adaugă şi un magazin online ecco-shoes.ro.
La deschiderea noului magazin ECCO din Galaţi, clienţii au fost întâmpinaţi cu şampanie, bomboane şi reduceri tentante. În plus, în perioada 17 – 19 noiembrie 2017, gălăţenii vor beneficia de oferta de Black Friday valabilă în toate magazinele ECCO din ţară, cât şi online.