Stiri: Stiri

Ecopack Ghimbav, afaceri în creștere

23.10.2013

Ecopack Ghimbav, producător de ambalaje din carton, controlat de către omul de afaceri Vladimir Cohn are afaceri în creștere cu 4 procente comparativ cu aceeași perioadă de anul trecut.

Astfel, Ecopack Ghimbav a realizat în primele nouă luni ale acestui an o cifră de afaceri de 67,4 milioane de lei, aproximativ 15,2 mil. euro, în creştere cu 4 la sută faţă de aceeaşi perioadă a anului 2012, scrie Ziarul Financiar în ediția sa electronică de astăzi. Compania mizează în 2013 pe afaceri totale de 88,5 milioane de lei, adică circa 20 milioane de euro, în uşoară creştere faţă de anul trecut.

„Producţia de carton ondulat a înregistrat o creştere de până la 5% în acest an şi estimăm că trendul se va menţine şi în perioada următoare. Această creştere este generată în mare măsură de exporturile realizate în ţările vecine“, a declarat pentru sursa citată Remus Crăciun, general manager al companiei Ecopack.

Societatea Ecopack SA are o poziție bună pe piața românească, dovedind viabilitate și potențial. Compania este cotata la bursa RASDAQ, iar pentru realizările obținute în anul 1999, societatea Ecopack SA a fost desemnată numărul 1 în industria lemnului, celulozei, hârtiei și mobilei, titlu acordat în anul 2000 de către Camera de Comerț și Industrie a României. De asemenea, compania ocupă un loc foarte bun și pe plan extern, fiind clasată printre cele mai bune 500 de firme din Europa de Est.

Sursă: Ziarul Financiar