Stiri: Constructii

Edenia Titan, premiat în cadrul International Property Awards

16.10.2014

Dezvoltatorul imobiliar Adama a fost premiat cu distincţia HighlyCommended în cadrul etapei europene a competiţii International Property Awards. Acesta este al doilea an consecutiv în care dezvoltatorul se înscrie pe lista câştigătorilor. Compania a concurat alături de proiecte din alte 30 de ţări, iar dacă în 2013, Evocasa Selecta a fost proiectul laureat, în 2014, Edenia Titan este proiectul din portofoliul Adama declarat câştigător la categoria Development Multiple Units.

Premiile European Property Awards din acest an au fost decernate în cadrul evenimentului anual European Property Show, desfăşurat la Londra pe data de 14 octombrie 2014.

”Pentru al doilea an consecutiv, Adama reuşeşte performanţa de a fi premiată în cadrul prestigioasei competiţii International Property Awards, fiind singura companie din România câştigătoare la categoria sa. Premierea proiectelor Evocasa Selecta şi Edenia Titan vine ca un statement al calităţii, nivelul impus de Adama dovedindu-se a fi unul occidental şi putând să concureze cu alte ansambluri rezidenţiale din Europa”, declară Alina Necula, Head of Marketing & SalesAdama Group.