Carduri bonuri de masa

Edenred România deschide un birou la Cluj Napoca

10.08.2016

Compania Edenred România a anunţat deschiderea unui birou la Cluj începând cu data de 10 august. Per total, are 10 consultanți de vânzări în zona centrală a țării, care asigură servicii de consiliere și vânzare pentru peste 10.000 de companii-client din această zonă a ţării.

„Edenred este prezentă în Cluj de mai mult de 17 ani, tichetele de masă Ticket Restaurant și tichetele cadou fiind printre cele mai utilizate beneficii pentru salariații din regiune. Echipa noastră de consultanți locali a crescut constant, pentru a oferi cele mai bune servicii companiilor-client. În prezent, deservim peste 10.000 de firme și organizații client în Transilvania. Clujul este unul dintre cele mai importante hub-uri economice în România, iar companiile din regiune sunt foarte interesate de soluții pentru a atrage și motiva salariații, precum tichetele și cardurile emise de Edenred. Companiile și salariații din Cluj au fost printre primii care au făcut tranziția la tichetele de masă electronice, la scurt timp după lansarea cardurilor de masă Ticket Restaurant® anul trecut. Noul birou Edenred Cluj va ajuta echipa noastră să susțină companiile din regiune cu soluții moderne și eficiente financiar pentru a-și motiva și fideliza angajații”, a declarat Dana Sîntejudean, Director General Adjunct Edenred Romania.

Edenred emite carduri și tichete de masă Ticket Restaurant®, carduri și tichete cadou, tichete sociale și tichete de creșă, precum și carduri pentru gestiunea cheltuielilor profesionale.

Datele companiei mai arată că în județul Cluj, peste 65% din top 50 companii folosesc tichetele emise de Edenred pentru a-și motiva salariații.

„Suntem mândri de faptul că unele dintre cele mai prestigioase companii din regiune, din cele mai diverse domenii de activitate, sunt clienți tradiționali Edenred, 94% dintre aceștia declarându-se foarte mulțumiți de serviciile noastre (conform studiilor de satisfacție din anul în curs). În 2016, am reușit o creștere remarcabilă în segmentul companiilor din IT și din industrii creative, care sunt atrase de eficiența soluțiilor noastre digitale, mai ales de cardurile de masă Ticket Restaurant. Prin deschiderea noului birou Edenred Cluj, vrem să le fim și mai aproape clienților noștri în această perioadă de dezvoltare rapidă, în care accelerăm tranziția la soluții digitale atât în zona beneficiilor extra-salariale, cât și în cea a gestiunii cheltuielilor profesionale”, spune Dana Sîntejudean.

În ţara noastră, peste 35.000 de companii si instituții acordă tichete si carduri de masă Ticket Restaurant®, tichete și carduri cadou, tichete sociale, precum și alte tipuri de tichete emise de Edenred, către aproximativ 1 milion de angajați, beneficiari și colaboratori.

 

Citiți și despre: