Stiri: Companii

EduCat cursuri

S-a lansat EduCat, un centru de formare pentru cei mici

19.11.2019

EduCat cursuri. Infomedia Pro extinde linia de business în aria dezvoltării copiilor. Compania deschide EduCat, un centru de formare dedicat celor mici, folosind experiența didactică modernă și abordarea practică și aplicativă a cunoașterii și auto-cunoașterii.

Infomedia Pro este cunoscută pe piața software locală sub brandul PitiClic.

EduCat cursuri. Adresabilitate indirectă de tip B2B

Noile cursuri au o adresabilitate indirectă de tip B2B. Acestea pot fi oferite de către companii copiilor angajaților lor, ca un beneficiu extra-salarial premium. Prin urmare, este susținută creșterea performanțelor copiilor.

Costurile sunt considerate o recompensă a implicării adulților la birou, transferată în sesiuni și programe de training către copii.

EduCat cursuri. Beneficii pentru companii

”Ca o extindere a setului de beneficii oferite de cele mai multe dintre companiile de IT, EduCat vine cu un plan de cursuri complet pentru copiii angajaților din companii, accesibil sub formă de abonament. Astfel, în funcție de numărul de copii ai angajaților din companii, acestea beneficiază de abonamente de cursuri pentru întregul an școlar și un bootcamp de vară, costurile pornind de la 170 de lei/copil/lună”, anunță compania.

EduCat cursuri. Programă

Prin programa de cursuri, copiii pot beneficia de activități extrașcolare sau de o extensie a învățării. Rolul asumat este de înțelegere sau de aprofundare a materiilor importante studiate la școală.

”În cei 22 de ani de când suntem parte a sistemului educațional din România, am adunat concluzii valoroase despre ceea ce le poate oferi copiilor o perspectivă completă în dezvoltarea lor intelectuală, iar în proiectul EduCat este rezultatul final. Am creat o paletă de cursuri și de activități informale pentru a dezvolta și a identifica ceea ce vom numi soft skills mai târziu, în rândul celor mici. În tot acest demers, companiile sunt partenere ale construcției și dezvoltării profesioniștilor de mai târziu, investind în beneficii reale și valoroase pentru angajații lor și pentru copiii acestora. În prezent, EduCat funcționează pentru zeci de copii din București, care așteaptă cu nerăbdare cursurile de programare, MBA Junior, Geografia distractivă sau cursul de timp liber, în timp ce părinții lor au mai multe resurse de concentrare la birou”, a afirmat Ben Giurgiulescu, CEO Infomedia Pro & EduCat.

Beneficii extrasalariale

Potrivit unui studiu realizat Benefit Online, în 2018, valoarea medie anuală a bugetului de beneficii flexibile acordate unui angajat a fost de 4.260 de lei. Nivelul este aproape dublă față de cel aferent anului 2014. În plus, cele mai multe dintre serviciile incluse nu sunt folosite de către angajați. Din acest motiv, principiul EduCat este acela de a aduce în companii beneficii pe termen lung.

Pentru mai multe informații și pentru o ofertă personalizată, companiile pot accesa educat.biz.

Citește și Cât de des sunt vizate companiile din România de inspecții fiscale?