Stiri: Logistica

EIT Forum Auto are un nou Director Executiv

21.03.2018

EIT Forum Auto, reprezentantul oficial și unic importator Volvo pe piața locală, anunță o nouă structură de conducere. Astfel, începând cu februarie 2018, Ionuț Lupu preia funcția de Director Executiv. Anterior, el a fost General Manager al Diviziei Comerciale in cadrul Honda Trading România.

Având o experiență de peste 14 ani în domeniul vânzărilor de automobile, Ionuț Lupu este specializat pe segmentul de dezvoltare și creștere a business-ului, iar preluarea conducerii executive a Euro Inter Trade Corporation (EIT) vine ca o direcție firească in urma rezultatelor obținute în activitatea profesională.

“Sunt încântat de acest nou capitol profesional și aștept cu mare interes demararea activităților alaturi de echipa EIT Corporation. Împreună, vom identifica noi oportunități de a ne menține în poziția de lider, de a ne crește perfomanțele și, cel mai important, de a continua să depășim așteptările clienților noștri. Am convingerea că noua structură va întări poziția EIT și percepția asupra autoturismelor marca Volvo pe piața din România”, a declarat Ionuț Lupu, Director Executiv al EIT Corporation.

Pe lângă vasta experiență pe care o are în domeniul auto, Ionuț Lupu este licențiat în Științe Economice și absolvent a două programe de masterat – Management și Strategie, respectiv Comerț Exterior, precum și un program MBA Executive dedicat persoanelor cu funcții de conducere. Parcursul său academic s-a derulat exclusiv în Franța și Marea Britanie. În plus, el a ocupat poziții de management în companii precum Dacia Commercial, Renault Commercial Roumanie sau Honda Trading Romania.