ELBA participă la cel mai mare târg de iluminat din lume

21.03.2018

ELBA, principalul producător de corpuri de iluminat din România, este prezent pentru şase zile la cel mai mare târg de iluminat din lume. Light&Building are loc în perioada 18-23 martie, la Frankfurt, şi este organizat o dată la doi ani.

În cadrul evenimentului, compania românească aduce în atenția pasionaților și specialiștilor în lighting cele mai noi și eficiente corpuri de iluminat industrial și de siguranță cu o eficacitate crescută și care permit economii semnificative la costurile cu energia electrică.

2.600 de expozanți prezintă cele mai noi produse și tehnologii la Light + Building în Centrul Expozițional din Frankfurt. Din cei peste 210.000 de vizitatori, jumătate provin din afara Germaniei.
Printre grupurile de vizitatori se află arhitecți, designeri, proiectanți și ingineri, precum și comercianți și reprezentanți din sectoarele de retail și de gros din industrie.

În hala 4.2 la standul C71, specialiștii ELBA împărtășesc istoria unei companii ce activează de aproape 100 de ani în tehnologia luminii, o istorie care a fost posibilă datorită orientării spre evoluție permanentă, inovație și dedicare în dezvoltarea unor corpuri de iluminat performante și eficiente.

 

 

 

Citiți și despre: