Stiri: Companii

Eleanor Tabi Haller-Jorden vine la The Woman 2017

27.01.2017

În perioada 14-15 martie, Eleanor Tabi Haller-Jorden, recunoscută drept o puternică voce în domeniul educației și a egalității de gen, participă în calitate de speaker la Conferința de Leadership Feminin The Woman. Evenimentul va reuni la Cluj-Napoca peste 500 femei antreprenor, manageri și lideri în diferite domenii de activitate.

Cea de-a VI-a ediție a Conferinţei The Woman se desfășoară sub motto-ul „Education, the power to change the world” și își propune să fie un promotor al schimbărilor puternice în educație.

Eleanor Tabi Haller-Jorden a fost numită Global Ambassador pentru dezvoltarea inițiativelor sociale fondate de Hillary Clinton în cadrul „Vital Voices Global Partnership”, iar de-a lungul timpului a participat în calitate de speaker la conferințe globale precum: TEDx Zurich sau UN Women National Committee Switzerland.

„Învățarea continuă este o baterie reîncărcabilă pentru leadership sustenabil și de impact; o zi fără învățare este o zi irosită”, afirmă Eleanor Tabi Haller Jorden, care militează pentru dezvoltarea spiritului civic în cadrul comunităților încă de la vârsta de 17 ani.

Speakerul de talie internaţională va oferi în cadrul Conferinței The Woman o perspectivă nouă asupra educației și a formării liderilor de mâine.

Formarea liderilor de mâine trebuie să înceapă de la vârste fragede.

„Dacă accesul la educație nu se întâmplă în faze, poate fi prea târziu pentru adulți. Lipsa oportunităților intelectuale, sociale și emoționale, duce la marginalizare și excludere socială. Momentul pentru un impact real în viața unui copil, mai ales pentru cei care trăiesc în sărăcie, trebuie să se facă la o vârstă fragedă”, a explicat cofondatorul și director executiv OvidiuRo, Maria Gheorghiu, promotor activ al educației în rândul comunităților defavorizate.

În plus, Bucharest Stock Exchange sprijină inițiativa The Woman prin prezența lui Ludwik Sobolewski, CEO al instituției în calitate de speaker al evenimentului.

Conferința The Woman, care este organizată de Libero Events, și-a început rolul educațional în 2012, reunind anual peste 500 de femei lider care vizează dezvoltarea personală și profesională. Evenimentul include workshopuri, prezentări și dezbateri susținute de peste 20 speakeri naționali și internaționali.