Stiri: Constructii

Electric Plus deschide un nou showroom în Capitală

20.04.2018

Electric Plus, liderul național în producția de tâmplărie termoizolantă din PVC, cu o cifră de afaceri de 26 milioane de euro în 2017 și un profit de 1,33 milioane de euro, a anunţat că deschide, în București, un nou showroom. Investiţia se ridică la peste 100.000 de euro.

Showroomul deţine 120 de metri pătrați şi 10 angajați în acest moment, urmând să ajungă la 15 până la finalul anului, și este situat în Str. Turnu Măgurele nr. 270D, clădirea Cavar Center. Astfel, de luni până vineri, între orele 09:00 și 18:00 și sâmbăta de la 9:00 la 14:00, consultanții Barrier vor oferi informații despre produse și vor da celor interesați cele mai avizate sfaturi în privința tâmplăriei din PVC.

”De 15 ani suntem mândri să producem și să oferim românilor și nu numai produse de cea mai înaltă calitate. Am reușit să transformăm afacerea dintr-o afacere de familie într-un business la nivel național, fiind prezenți aproape în toate marile orașe din țară. Astăzi deschidem un nou showroom la București și vă asigurăm că nu ne vom opri aici. Vom continua extinderea și în zona de sud a țării, până vom ajunge la o acoperire națională de 100%. Obiectivul nostru este să creștem constant, să asigurăm un mediu stabil de lucru angajaților noștri și să livrăm clienților cele mai bune soluții, așa cum i-am obișnuit în toți acești ani”, spune Adrian Gârmacea, CEO Electric Plus.

Compania Electric Plus investește constant atât în creșterea brandului său BARRIER®, cât și în dezvoltarea angajaților săi și a partenerilor de afacere. Compania deţine, la ora actuală, 31 de francize pentru brandul său BARRIER®. BARRIER® își desfășoară activitatea prin intermediul unei rețele de 300 de parteneri. Brandul este prezent pe 85% din întreg teritoriul ţării și în câteva țări din Uniunea Europeană, precum Franța, Marea Britanie, Germania, Italia și în curând în Belgia.

“Suntem deosebit de bucuroși că am reușit să aducem brandul BARRIER® clienților din București. Avem convingerea că ne vom ridica la nivelul așteptărilor și nevoilor acestora. Brandul BARRIER® are deja notorietate și suntem mândri să promovăm produse de cea mai bună calitate realizate de către români pentru români. Este prima franciză BARRIER® din București, iar eforturile noastre vor fi direcționate către oferirea unor soluții personalizate prin care ne dorim să creștem valoarea pe care deja o aducem clienților noștri prin calitatea serviciilor“, a declarat Andreea Spunoae, Administratorul noului showroom BARRIER® din București.