Modernizarea infrastructurii de gaze naturale

Electrica Furnizare intră pe piaţa de furnizare a gazelor naturale

16.08.2017

Electrica Furnizare își extinde portofoliul de servicii oferite clienților, prin introducerea unui nou serviciu: furnizarea de gaze naturale. Astfel, compania a obținut, în conformitate cu decizia ANRE 1033\12.07.2017, licența cu nr. 2147\12.07.2017 pentru desfășurarea activității de furnizare a gazelor naturale, cu drept de furnizare pe întreg teritoriul țării.

Serviciul de furnizare a gazelor naturale este disponibil pentru toți clienții casnici și noncasnici, în regim de piață concurențială.

Compania a mai anunţat că asigură flexibilitate în ceea ce privește oferta, contractul și termenele de plată și va răspunde solicitărilor clienților cu oferte personalizate, în funcție de consum. Societatea pune la dispoziția consumatorilor contracte de gaze naturale, contracte de electricitate sau pachete care să conțină ambele servicii.

Procedura de schimbare a furnizorului se va realiza fără costuri suplimentare. Conform reglementărilor în vigoare, orice client poate schimba furnizorul de gaze naturale cu un preaviz de 21 de zile calendaristice. Pentru încheierea contractelor, consumatorii casnici și noncasnici vor transmite intenția de a contracta serviciul de furnizare gaze naturale, date cu privire la istoricul consumului pe ultimele 12 luni, precum și documentele de identificare, respectiv CI sau CUI.

Și în domeniul furnizării gazelor naturale, Electrica Furnizare pune la dispoziția clienților săi experiența unei echipe specializate care va asigura interfața cu distribuitorii.

 

 

Citiți și despre: