Stiri: Energie

Electrica Furnizare, partener al Festivalului “George Enescu”

31.08.2017

Electrica Furnizare a anunţat continuarea parteneriatului cu Festivalul Internațional “George Enescu”, cel mai important eveniment cultural internațional organizat de ţara noastră. Ajuns deja la cea de-a XXIII-a ediție, Festivalul Internațional “George Enescu” se va desfășura în perioada 2-24 septembrie și va aduce în fața publicului din România peste 3.000 dintre cei mai apreciați artiști români și străini, în peste 80 de evenimente desfășurate la București, Iași, Brașov, Cluj, Timișoara, Bacău, Ploiești și Sibiu.

“Festivalul George Enescu a devenit un brand cultural de țară, iar noi, ca o companie românească de succes și, în același timp, responsabilă, dorim să continuăm tradiția de a fi alături de Festival. Grupul Electrica și-a propus să pună în lumină adevăratele valori, iar Festivalul Enescu înseamnă mai mult decât un eveniment cultural”, a declarat Cătălin Stancu, Director General Electrica SA.

Ediția de anul acesta a Festivalului pune într-o nouă lumină muzica și creația lui George Enescu. Ca parte a acestui demers, Festivalul va valorifica noi moduri de expresie a muzicii și a creativității artistice, prin tehnologie, prezentând lucrări cunoscute într-o nouă abordare, și va oferi publicului posibilitatea să se bucure de un număr record de lucrări semnate de George Enescu, nu mai puțin de 37.

“Festivalul George Enescu duce mai departe valorile marelui nostru compozitor și, implicit, valorile românești, iar Electrica Furnizare este onorată să fie partener al acestui eveniment unic, cu atât mai mult cu cât tema ediției de anul acesta este lumina. Ca lideri în domeniul energiei electrice, fiind totodată și furnizorul cu cel mai mare portofoliu de clienți, considerăm că asocierea cu Festivalul Enescu este absolut firească, asemenea succesului care ne guvernează acțiunile. Sunt convins că și anul acesta românii vor avea parte de o experiență culturală de neuitat”, a declarat Mircea Pătrășcoiu, Director General Electrica Furnizare.