Stiri: Logistica

”Electrizaţi-vă afacerea cu STILL!”

15.06.2017

Evoluţia la nivel mondial indică un trend clar spre electro-mobilitate în Intralogistică, consideră reprezentanţii STILL. Astfel, începând din anul 2009, cererea de stivuitoare electrice a fost în continuă creştere, la nivel Uniunii Europene, în detrimentul stivuitoarelor diesel.

Reprezentanţii STILL au mai afirmat că factori precum cheltuielile cu energia şi cu întreţinerea, preţurile în continuă creştere ale petrolului şi combustibililor, precum şi costul general al vehiculului, devin din ce în ce mai importanţi.

„În cazul în care doriţi să vă optimizaţi procesele de logistică, sau luaţi în considerare înlocuirea stivuitoarelor vechi din dotare, STILL are o ofertă unică pentru dumneavoastră: bonusuri speciale la achiziţia sau încheierea unui contract de închiriere pe termen lung pentru un nou stivuitor electric STILL”, spune sursa citată.

În plus, prin urmare, clienţii pot beneficia de utilaje de ultimă generaţie inteligente şi eficiente, sistem de acționare nepoluant, costuri cu energia şi de întreţinere semnificativ mai mici, eficienţă şi responsabilitate faţă de mediu, creşterea performanţei şi de tehnologia modernă Li-Ion.

Still a lansat, în acelaşi timp, şi o campanie promoţională. Astfel, la achiziţionarea sau închirierea pe termen lung a unui nou stivuitor electric STILL, compania oferă un bonus special de 1.500 euro, suplimentar faţă de valoarea reală a stivuitorului vechi. Oferta este valabilă până la finele anului şi se aplică numai la achiziţionarea sau închirierea pe termen lung pentru un stivuitor electric STILL nou. De asemena, tot la cumpărarea unui produs nou STILL, clienţii beneficiază gratuit de primele şase luni Full Servici sau, în cazul închirierii, de primele şase luni de chirie pe termen lung.