Slide

Stiri: Companii

Electrocasnice Artic

Arctic, certificat brandul de electrocasnice cu cel mai bun raport calitate-preț

12.04.2019

Electrocasnice Arctic. Compania a anunțat că a fost certificat drept brandul de electrocasnice ce oferă cel mai bun raport calitate-preț. Distincția a fost acordată de către International Certification Association (ICERTIAS).

Prin urmare, Arctic demonstrează că este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri românești.

Electrocasnice Arctic. Studiul ICERTIAS Best Buy Award 2019/2020

Certificarea a fost primită în urma votului românilor. Aceasta este parte a studiului ICERTIAS Best Buy Award 2019/2020.

Având o istorie de aproape 50 de ani, comania se află în topul preferințelor românilor, fiind un brand recunoscut pentru calitatea produselor sale și pentru expertiza în domeniul electrocasnicelor. La aceste lucruri se adaugă și faptul că s-a adaptat constant nevoilor consumatorilor săi, inovând și dezvoltând portofoliul de produse.

Electrocasnice Arctic. Jumătate din familiile din România dețin un produs Arctic

Compania se află aproape de familiile din România și cunoaște obiceiurile și tradițiile acestora din interior, jumătate dintre familiile din România deținând cel puțin un produs Arctic.

„Noua certificare primită confirmă încrederea românilor în produsele și serviciile noastre și dorim să le mulțumim pentru acest lucru. Arctic este parte din viața a numeroase generații de români și ne bucurăm că toate eforturile noastre sunt confirmate de votul acestora. Investim constant atât în zona de cercetare, pentru a lansa noi produse performante, dar și în ceea ce privește experiența de achiziție sau de utilizare a produselor noastre, Arctic fiind unul dintre cele mai importante și puternice branduri din Grupul Arçelik”, a declarat Murat Büyükerk, CEO Arctic.

Electrocasnice Arctic. O gamă completă de produse

Arctic oferă o gamă completă de peste 160 de produse:

  • aparate frigorifice
  • mașini de spălat rufe sau vase
  • aragaze și hote
  • electrocasnice încorporabile (plite și cuptoare).

„Suntem aproape de români de aproape jumătate de secol, știm foarte bine nevoile lor și venim în întâmpinarea acestora cu produse de cea mai înaltă calitate, adaptate nevoilor de zi cu zi, dar și cu un pachet complet de servicii. Produsele noastre au o garanție de 5 ani, oferim consumatorilor posibilitatea de a le testa timp de 45 de zile și deținem cea mai mare rețea de service cu acoperire națională. Astfel consumatorii beneficiază de servicii de calitate pe întreaga durată de viață a produselor, alături de consultanță specializată. Arctic este și cel mai cunoscut brand de electrocasnice în ceea ce privește notorietatea spontană și cea asistată*”, a declarat Gabriel Eremia, Marketing Director Arctic.

Electrocasnice Arctic. Cel mai bun brand

Recunoașterea Best Buy Award 2019/2020 a fost acordată ca urmare a răspunsurilor oferite de 1.200 de români participanți. Aceștia au fost întrebați care este cel mai bun brand de electrocasnice din România, în funcție de raportul calitate-preț, iar cei mai mulți dintre aceștia au menționat Arctic.

Scopul studiului ICERTIAS Best Buy Award este de a cunoaște experiențele utilizatorului și percepțiile referitoare la produsele și serviciile despre care aceștia consideră că oferă cel mai bun raport calitate-preț.

Citește și Cum va evolua economia României în 2019? Estimările OTP Asset Management