Stiri: Companii

Aquila preia Parmafood Group

Electromontaj preia Hidroconstrucția. Anunțul făcut de Consiliul Concurenței

21.11.2022

Electromontaj preia Hidroconstrucția. Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Electromontaj SA a preluat Hidroconstrucția SA și societățile controlate de către aceasta.

Activitatea Electromontaj SA

Electromontaj SA, parte a Grupului H4L, este o companie specializată în construcția și întreținerea liniilor de transport împreună cu stațiile electrice de conexiuni și de transformare pentru alimentarea cu energie electrică. Grupul H4L desfășoară activități în diverse domenii, printre care dezvoltarea imobiliară, închirieri, exploatare forestieră, producere și comercializare de energie electrică și gaze naturale.

Hidroconstrucția

Hidroconstrucția are ca domeniu principal de activitate execuția lucrărilor de construcții hidroenergetice și hidrotehnice la suprafață și în subteran, pe lângă lucrările cu specific hidroenergetic, executând lucrări civile și industriale, drumuri și poduri, lucrări edilitare, lucrări de îmbunătățiri funciare, exploatări de cariere și balastiere, reparații de utilaje, confecții metalice și prefabricate din beton armat.

Electromontaj preia Hidroconstrucția. Analiza Consiliului Concurenței

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență. Acest lucru se va realiza după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Citește și The Sherwin-Williams Company vrea să preia Industria Chimica Adriatica. Anunțul făcut de Consiliul Concurenței