Stiri: Energie

Messer vrea să intre în acționariatul Resity Technologies.

Electromontaj SA preia Hidroconstrucția SA. Consiliul Concurenței analizează tranzacția

13.09.2022

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Electromontaj SA preia Hidroconstrucția SA și societățile controlate de către aceasta. În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată.

Electromontaj SA

Electromontaj SA, parte a Grupului H4L, este o companie specializată în construcția și
întreținerea liniilor de transport împreună cu stațiile electrice de conexiuni și de transformare pentru alimentarea cu energie electrică. Grupul H4L desfășoară activități în diverse domenii, printre care dezvoltarea imobiliară, închirieri, exploatare forestieră, producere și comercializare de energie electrică și gaze naturale.

Hidroconstrucția

Hidroconstrucția are ca domeniu principal de activitate execuția lucrărilor de construcții hidroenergetice și hidrotehnice la suprafață și în subteran, pe lângă lucrările cu specific hidroenergetic, executând lucrări civile și industriale, drumuri și poduri, lucrări edilitare, lucrări de îmbunătățiri funciare, exploatări de cariere și balastiere, reparații de utilaje, confecții metalice și prefabricate din beton armat.

Electromontaj SA preia Hidroconstrucția SA. Legea concurenței

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această operațiune în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Citește și NewOpCo Hungary vrea să preia unele active ale Cargill