Stiri: Retail

Electroputere Mall

Electroputere Mall, investiţie de 6 milioane de euro

25.06.2021

Electroputere Mall. Catinvest a obţinut autorizaţia de construcţie necesară pentru a începe lucrările la o nouă extindere a Electroputere Mall. Începând din luna iulie, cu o investiţie totală estimată la 6 milioane de euro, Catinvest va dezvolta o extindere a spaţiului alocat restaurantelor în Electroputere Mall, adăugând 5 restaurante noi, dintre care 3 vor avea terase private în aer liber, o nouă terasă comună în aer liber care poate fi împărţită de clienţii restaurantelor şi o extindere suplimentară de 5.500 de metri pătraţi a spaţiului comercial.

Electroputere Mall. Noi mărci de top

Extinderea de 5.500 de metri pătraţi a suprafeţei închiriabile, şi ea inclusă în proiect, va permite noilor mărci de top să se alăture celor 187 de mărci deja prezente în Electroputere Parc.

„Zona de servire a mâncării a devenit un factor important de atractivitate pentru mall-uri. Cu această nouă investiţie, Electroputere Mall va include o ofertă importantă de 25 de restaurante, dintre care 4 cu terase private şi 21 având o terasă exterioară de 1.000 de metri pătraţi cu vedere către spaţii verzi şi o frumoasă biserică”, spune Jibril Semour, manager general al Catinvest Eastern Europe.

O nouă clădire de birouri şi retail

Această nouă extindere nu este singurul proiect de dezvoltare pentru Electroputere Parc din această vară. O altă clădire de birouri şi retail este aproape de finalizare. Cu această investiţie de 39 de milioane de euro, Catinvest adaugă 9.000 de metri pătraţi GLA de spaţii de retail şi divertisment şi 16.000 de metri pătraţi GLA de birouri din clasa A.

„A doua etapă a proiectului de extindere a clădirii noastre cu utilizare mixtă de 25.000 de metri pătraţi va fi finalizată în câteva săptămâni. Zona de retail a acestui proiect este deja închiriată în proporţie de 92%. Prin urmare, este momentul perfect pentru a începe procesul de construcţie a acestui nou proiect de extindere şi este cu adevărat interesant să vezi spaţiile comerciale şi de birouri ale Electroputere Parc crescând în fiecare an”, spune Bertrand Catteau, preşedintele Catinvest Group.

Per total total, Catinvest a asigurat o finanţare în valoare de 58,5 milioane de euro pentru perioada 2021-2022. Aceasta a fost destinată extinderilor ulterioare ale Electroputere Parc şi construirea de noi magazine, birouri şi spaţii de co-working, precum şi aparthoteluri, pe o suprafaţă totală de 46.000 de metri pătraţi.

Citeşte şi Investiţie de 70 de milioane de euro la Electroputere Parc