Stiri: Companii

Elis Pavaje a contribuit la amenajarea Theodora Golf Club

26.10.2017

Elis Pavaje a furnizat produsele și serviciile de montaj pentru amenajarea exterioară a Theodora Golf Club, cel mai nou teren de golf din România, construit în Teleac, județul Alba, de patronul Transavia, Ioan Popa. Theodora Golf Club a fost construit pe o suprafață de 62 de hectare, după o investiție de 15 milioane de euro, principala atracție a complexului fiind terenul de golf, cu o suprafață de 56 hectare, pe care se desfășoară cele 18 parcursuri, fiind cel mai mare teren de golf din țara noastră.

„Theodora Golf Club este unul dintre cele mai mari proiecte pentru care am furnizat produse în acest an. Produsele noastre adaugă un plus de eleganță amenajării și se integrează cu succes în peisajul natural de o frumusețe aparte, susținând de asemenea conceptul de produse prietenoase cu mediul, fiind fabricate din materii prime naturale, ecologice (pietriș, ciment, nisip, apă)”, a declarat Emil Goța, director general al Elis Pavaje.

Printr-un contract în valoare de 2.200.000 lei, Elis Pavaje a livrat produse utilizate pentru delimitări ale spațiilor verzi, realizarea zonelor pietonale și a parcărilor, precum și pentru amenajarea spațiului de relaxare, agrement și cazare din cadrul clubului, în alegerea modelelor și culorilor ținându-se cont de specificul fiecărei destinații. Astfel, pentru spațiile pietonale, arhitecții au ales pavele premium, din gama Antico și Umbra, de dimensiuni variate, în culori complementare, alb-crem și antracit, care completează stilul arhitectural modern al ansamblului.

De asemenea, ansamblul de 14 vile și zona de agrement a clubului au fost amenajate cu pavele premium. Pentru zonele cu trafic auto, căi de acces și parcări, s-a optat pentru  produse adecvate acestei destinații, rezistente și durabile, Elfix și Dreptunghi D2. Amenajarea a fost completată cu borduri, palisade, elemente de treaptă, precum și blocheți. Serviciile de montaj au fost asigurate de echipe proprii Elis Pavaje și s-au desfășurat pe o perioadă de aproximativ 6 luni.