Elis Pavaje a deschis cel mai mare showroom de pavele din ţara noastră

12.06.2017

Elis Pavaje a inaugurat săptămâna trecută, la Fabrica Stoeneşti, în cadrul unui eveniment festiv, cel mai mare showroom de pavele din ţara noastră. Evenimentul a vizat, de asemenea, sărbătorirea a 10 ani de la construcţia fabricii şi s-a bucurat de participare a circa 100 colaboratori din presă, distribuitori, montatori, arhitecţi, studenţi ai Universităţii de Arhitectură şi Urbanism, Ion Mincu.

„Ne bucurăm să vă avem alături de noi la acest moment aniversar, 10 ani de la deschiderea fabricii Stoeneşti. Am atins în acelaşi timp o vârstă a maturităţii, de 26 ani de la înfiinţarea companiei, şi ne bucură faptul că după primii ani grei de pionierat, acum produsele noastre sunt bine cunoscute şi foarte solicitate. Motiv pentru care, în luna Iulie, urmează să deschidem cea de-a treia fabrică Eliş Pavaje, la Secuienii Noi, în judeţul Neamţ. Sperăm, în acest fel, să putem răspunde prompt tuturor cererilor din piaţă”, a declarat dl Emil Gota, director general Eliş Pavaje.

Bianka Dobre, director marketing Elis Pavaje, a spus că showroomul de pavele şi mobilier de grădină a fost gândit pentru a reprezenta o sursă de inspiraţie pentru amenajarea spaţiilor exterioare, rezidenţiale, comerciale sau publice.

„Intenţia de a aduce noi produse şi noi idei de amenajare în showroom a apărut în 2016, iar modalitatea de realizare a fost gândită prin intermediul unui concurs de idei, realizat în colaborare cu studenţii şi absolvenţii Universităţii Ion Mincu (…). Dorim să oferim clienţilor noştri idei noi, posibilităţi variate de amenajare a spaţiilor, fie că e vorba de alei, curte, terasă, amenajări în pantă, garduri sau ziduri . În cei 3.000 de mp de showroom de la fabrică Eliş Pavaje, Stoeneşti puteţi găsi toate produsele din gama Premium Elis Pavaje, unele dintre ele, regândite într-o nouă soluţie de amenajare, precum: jardinière, focare, bănci”, a mai adăugat Bianka Dobre, director de marketing Elis Pavaje.

Odată cu inaugurarea acestui showroom, compania oferă clienţilor care cumpără produse din showroom un discount de 20% pentru orice achiziţie, campania fiind valabilă în perioada 12 – 26 iunie.

 

 

Citiți și despre: