Elis Pavaje a reamenajat Bulevardul Unirii din Buzău

23.05.2018

Compania Elis Pavaje a livrat produsele pentru lucrările de refacere a trotuarelor de pe Bulevardul Unirii din Buzău și a Monumentului Eroilor din municipiu. Inaugurarea Monumentului a avut loc de Ziua Eroilor, pe 17 mai, sub egida România 100 de ani, în cadrul unui eveniment național de comemorare a celor peste 10 000 de eroi îngropați în Cimitirul Eroilor, în timpul Primului Război Mondial. Proiectul, în valoare totală de 250 000 lei, a constat în furnizarea de pavele premium și borduri din beton vibropresat.

“Este o onoare că produsele noastre au fost alese pentru reamenajarea acestui bulevard ce găzduiește Cimitirul Eroilor și monumentul dedicat soldaților decedați în războiul ce a dus la formarea statului român” a declarat Emil Goța, director general Elis Pavaje. “Ne bucură, totodată, alegerea unui produs premium, cu un aspect estetic deosebit, pentru o amenajare publică, ne dorim ca produsele premium să înfrumusețeze din ce în ce mai multe spații publice” a adăugat Emil Goța.

Elis Pavaje a livrat pavele si borduri pentru o suprafată de 3800 metri pătraţi. Produsele au fost folosite pentru pavarea trotuarelor Bulevardului Unirii, delimitări ale spațiilor verzi și reamenajarea aleilor de acces și a zonei în care este amplasat Monumentul Eroilor.

 

 

 

Citiți și despre: