Stiri: Companii

Elis Pavaje lansează noi produse pentru grădină

25.08.2017

Elis Pavaje, liderul în producția de pavele din România, a lansat pe piață o nouă serie de produse pentru grădină sub formă de  kituri: bănci, focare, jardiniere. Acestea au fost gândite și create, în special, pentru amenajări din zona rezidențială, pentru zona HORECA: hoteluri, restaurante, piscine, SPA-uri, precum și pentru spații publice, ca de exemplu piețe sau parcuri.

„Prin această gamă am dorit, pe de o parte, să ne aliniem la tendințele pe plan mondial în ceea ce privește amenajarea grădinii și, totodată, să reinterpretăm în mod creativ și original utilizarea pavelelor pentru a înfrumuseța curțile clienților noștri”, a declarat Bianka Dobre, Director marketing Elis Pavaje.

Produsele pentru grădină Elis Pavaje nou lansate sunt 2 focare, 2 bănci și 3 jardiniere, kiturile conținând toate elementele necesare pentru a facilita montajul chiar de către beneficiar. Pentru realizarea kiturilor au fost alese pavele cu aspect antichizat, din gama premium, deoarece acestea se situează constant în ultimii ani în topul preferințelor clienților.

„În plus, suprafața special prelucrată pentru a crea aspectul patinat, în culori naturale, este ușor de încadrat în orice amenajare, indiferent de stil. Noile produse  îmbină armonios funcționalitatea cu esteticul și sunt rezistente în timp”, a menționat  Bianka Dobre.

Produsele Elis Pavaje sunt disponibile spre vânzare la nivel național în rețeaua extinsă de distribuitori ai companiei, în magazinele de bricolaj Dedeman și Hornbach și în showroom-urile de la Petrești, jud. Alba și Stoenești, jud. Prahova.