Stiri: Logistica

Elite Cars

Elite Cars Leasing România deschide un nou showroom în Bucureşti

13.07.2022

Elite Cars Leasing România anunță deschiderea unei noi locații în zona Băneasa, București. Alături de Elite Cars Leasing, la deschiderea oficială a noului showroom din Băneasa au fost prezenți și reprezentanții mărcii Hofele pentru prima dată în România. Acest eveniment marchează și o nouă colaborare, Elite Cars Leasing devenind prima companie autohtonă care obține exclusivitate asupra brandului Hofele în România. Așadar, aveți ocazia să primiți la comandă mașini perfect adaptate dorințelor dumneavoastră, cu specificații premium și luxury, personalizate până la cel mai mic detaliu.

„Te așteptăm cu drag să ne vizitezi în Băneasa Business & Technology Park – Clădirea B, Aripa B1, Șoseaua București-Ploiești, nr 42-44, Sector 1, București, unde echipa noastră îți va oferi consultanță și suport în alegerea unui automobil perfect pentru nevoile și dorințele tale”, au anunţat reprezentanţii companiei.

Hofele – Design Germany este brand partener Mercedes-Benz

Hofele – Design Germany este brand partener Mercedes-Benz și beneficiază de propriul „Studio de design”, oferind o soluție unică de tuning, dezvoltând conceptul de la etapa de proiectare până la dezvoltarea tehnică și până la producție.

Elite Cars Leasing este o companie care activează pe piața auto și a finanțărilor auto încă din anul 2019, oferind servicii de calitate aliniate modelului de lucru german. Compania deţine în prezent trei locații în Brașov, Bacău și București.

Elite Cars Leasing România. Ofertele de preț

Ofertele de preț sunt cele mai avantajoase datorită negocierii directe cu partenerii din Germania în schimbul volumului de vânzări pe care îl oferă.

Compania se diferențiază în piața de profil prin comunicarea și relația de încredere pe care o are cu fiecare client în parte, de la începutul tranzacției și până la finalul acesteia. În procesul tranzacțiilor, echipa Elite Cars Leasing oferă servicii de consultanță, venind în întâmpinarea clienților cu cele mai bune oferte de finanțare și opțiuni de automobile potrivite nevoilor acestora. Clienților li se oferă toată informația și documentația necesară pentru a se simți 100% siguri cu alegerea făcută.

Toate automobilele promovate de Elite Cars Leasing provin din surse sigure, atent selectate, având certificatele necesare, istoric la zi, expertiză tehnică garantată și kilometri certificați. Pe lângă consultanță financiară și îndrumare, compania oferă informații transparente și esențiale despre fiecare automobil și se poate oferi o garanție de până la doi ani.

Citeşte şi Rovinieta se poate plăti mai uşor