ELKO România anunță parteneriatul cu Konica Minolta pentru distribuirea de produse DEVELOP

08.08.2018

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunță parteneriatul cu Konica Minolta Business Solutions România, în urma căruia va distribui produsele DEVELOP.

Portofoliul DEVELOP conține, pe lângă imprimante color și monocrom A4, echipamente multifuncționale color și monocrom  A4, A3 și SRA3 și echipamente de producție color și monocrom A3 – SRA3 – ineo+ și ineo. Acestora li se adaugă o serie de soluții software, concepute pentru optimizarea sarcinilor de imprimare, gestionarea inteligentă a documentelor și printare mobilă.

În plus, DEVELOP asigură și un serviciu de consultanță, atât individuală, cât și colectivă, prin platforma dstore.develop, care permite descărcarea de drivere, manuale, software etc., accesarea aplicațiilor direct de pe panoul de operare a echipamentelor, descărcarea actualizărilor pentru aplicații de monitorizare de la distanță și conectarea la soluții cloud precum Google Drive™ sau Google Mail™, cu scopul îmbunătățirii și extinderii în acord cu afacerea utilizatorilor.

Prin distribuția echipamentelor și a soluțiilor DEVELOP, ELKO România își îmbunătățește oferta pe piața locală, demonstrând încă o dată profesionalism în tratarea nevoilor clienților din toate categoriile. De asemenea, ELKO România oferă partenerilor săi accesul la noi soluții, instrumente și cunoștințe care pot îmbunătăți eficiența afacerilor, consolidându-și, prin urmare, rolul asumat de legătură între furnizorii de tehnologie și consumatori.

Produsele și soluțiile DEVELOP vor fi disponibile prin rețeaua partenerilor autorizați ELKO România începând cu luna august a anului 2018.

 

Citiți și despre: