Stiri: Logistica

ELKOTech România va distribui bateriile Panasonic VRLA

18.08.2015

ELKOTech România a încheiat un parteneriat de distribuție cu Panasonic Automotive & Industrial Systems Europe GmbH. Astfel, cu ocazia semnării noului contract, ELKOTech România a devenit distribuitor oficial al bateriilor Panasonic VRLA, urmând ca acestea să fie incluse în ofertele companiei în cursul lunii curente.

ELKOTech România este o companie membră a grupului ELKO, specializată în distribuirea de produse hardware şi software ale unor producători de renume din industria IT.

„Completăm portofoliul de soluții de electroalimentare cu un brand care este lider mondial în materie de baterii şi acumulatori speciali și care a reuşit să impună noi standarde în industria de profil. Semnarea parteneriatului cu Panasonic pentru distribuția în România a bateriilor VRLA este parte a strategiei ELKOTech România de a oferi partenerilor săi soluţii complete şi dedicate, de ultimă generaţie. Bateriile Panasonic VRLA sunt utilizate în variate domenii de uz general, tehnic sau profesional, ca necesitate de bază în construirea de soluții specializate”, a declarat Gabriela Gheorghe, reprezentant al ELKOTech.

În oferta companiei vor fi disponibile mai multe serii de baterii VRLA: gama LC-QA, gama LC, precum şi gama UP-VW / -PW.

Bateriile Panasonic VRLA sunt baterii reîncărcabile plumb-acid de capacitate mare, performante şi fiabile. Toate modelele dispun de o serie de elemente de siguranţă şi tehnologii care le protejează împotriva supraîncărcării, vibraţiilor şi şocurilor mecanice. Bateriile dispun de carcase etanşe, special construite, care permit utilizatorilor să le folosească în orice poziţie, fără a exista riscul de apariţie a scurgerilor.