Stiri: Companii

Ella Björns, Senior Global Consultant al FranklinCovey Education, speaker la conferinţa The Woman

10.01.2017

Ella Björns, Senior Global Consultant pentru FranklinCovey Education, companie de talie globală, participă între 14 și 15 martie 2017 în calitate de speaker la Conferința de Leadership Feminin The Woman. Cunoscută drept lider de opinie și trainer în sectorul educațional și business pentru peste 80.000 de oameni din peste 40 țări, aceasta a consiliat companii din sectorul public și privat din Asia și Orientul Mijlociu, Africa, Statele Unite și Europa. Mai mult, 90% dintre clienții companiei în care activează au fost incluși în lista Fortune 100, în timp ce 75% dintre ei se află în lista Fortune 500 ce include sute de companii internaționale, instituții guvernamentale sau educaționale.

Evenimentul The Woman va avea loc în cadrul Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Conferinţa promovează importanța educației pentru societate și rolul esențial al femeii în procesul educațional.

„Comunitățile și afacerile trebuie să evolueze și să colaboreze în câmpul educației pentru progresul societății”, spune trainerul cu 8 ani experiență în domeniul televiziunii.

Pentru o perioadă de patru ani, Ella a ocupat funcţia de Managing Director Home-Decoration Retail, într-o companie cu o cifră de afaceri de peste 20 milioane de dolari. Ea deţine o înțelegere profundă a activității de educator, de-a lungul carierei sale ajutând mii de oameni, echipe și companii să își maximizeze potențialul în domenii precum managementul de criză, creșterea echipelor, leadership sau dezvoltarea personală.

Cea de-a VI-a ediție a The Woman se va desfășura sub tematica „Educația, puterea de a schimba lumea”, iar pe parcursul a două zile va include sesiuni de workshopuri, prezentări, dezbateri, studii de caz, zona expozițională.

În plus, pe data de 15 martie, femeile lider care au făcut o diferență în domeniul în care activează vor fi premiate în cadrul Galei Premiilor The Woman.

Printre speakerii anunțați ai evenimentului se numără și Melissa Sterry, fondatorul Bionic City din Marea Britanie, câștigătoare a numeroase premii naționale și internaționale pentru inovare, creativitate și leadership.

Înscrierile pentru noua ediție a Conferinței The Woman au început pe site-ul oficial: http://www.thewoman.ro/conference.