Stiri: Energie

Elsaco are un nou director general

18.11.2014

Elsaco, liderul proiectelor de infrastructură energetică urbană, de apă și mediu, are un nou director general. Astfel, după aproape doi ani în funcția de CEO al Elsaco, Mihai Constantinescu este în curs de a transfera atribuțiile succesorului său aprobat de Consiliul de Administrație al companiei.

Funcția de director general al Elsaco este preluată de Viorel Iliuță, de profesie inginer electronist și economist, având o experiență vastă în managementul organizațional. Mihai Constantinescu va avea în continuare responsabilități de dezvoltare a afacerii și management la nivelul grupului.

„Ultima perioadă a adus grupului Elsaco consolidarea imaginii de lider național pe piața proiectelor de infrastructură energetică urbană, apă și mediu, automatică de proces și echipamente și soluții integrate de măsură și control. În prezent, portofoliul de comenzi deținut de Elsaco depășeste 85 de milioane euro și oferă perspectiva evoluției sănătoase a firmei pe termen mediu (3-5 ani). Acest lucru va avea influențe benefice asupra realizării strategiei de dezvoltare a întregului grup care privește oferta de servicii și soluții complete de eficiență energetică în mediul urban”, au precizat reprezentanții companiei.