Stiri: Retail

eMag a anunţat preluarea PC Garage

18.04.2016

Grupul eMag a anunţat preluarea PC Garage, magazin specializat în produse IT şi electronice, dezvoltat de antreprenorul Marius Ghenea. În urma achiziţiei, PC Garage îşi va dezvolta independent brandul şi echipa.

„Această tranzacţie reprezintă trecerea PC Garage într-o etapă superioară din punctul de vedere al dezvoltării business-ului, în România şi regional. În plus, este o recunoaştere atât a valorii echipei PC Garage, condusă excelent de colegul şi asociatul meu Traian Cristea, cât şi a modelului de business specializat al companiei, o construcţie solidă şi pe termen lung, începută în 2005 de antreprenorul fondator, Gabi Vasile şi continuată de Traian şi colegii noştri de echipă începând din 2009” a spus Marius Ghenea, fondatorul PC Garage.

Înființat în anul 2005, PC Garage a ajuns, între timp, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din Romania. Conform informațiilor din mediul online, PC Garage numără peste 30.000 de produse active, peste 250.000 de clienți înregistrați pe siteul www.pcgarage.ro și peste 400.000 de clienți la nivelul întregului grup. În prezent, site-ul numără peste 1.000.000 de vizite în fiecare lună.

PC Garage va fi condus în continuare de Traian Cristea în calitate de director general.

„PC Garage este un nume puternic şi apreciat care a reuşit să crească prin servicii bune oferite clientului, prin specializare şi cunoaştere foarte bună a produsului şi a industriei. Apreciez comunitatea puternică din spate şi oamenii talentaţi din echipă. Având în vedere creşterea industriei de jocuri peste tot în lume şi poziţionarea foarte bună a PC Garage în această zonă, vom investi în dezvoltarea regională şi creşterea gamei de produse şi servicii”, a spus Iulian Stanciu, CEO eMAG.