Stiri: Stiri

eMAG întră pe segmentul serviciilor de internet și voce, printr-un parteneriat cu Vodafone

01.11.2013

eMAG a semnat un parteneriat cu Vodafone, toate telefoanele, tabletele și laptopurile retailerului fiind disponibile la prețuri speciale, împreună cu abonamentele Vodafone, au anunțat cele două companii, într-un comunicat de presă.

Astfel, clienții eMAG vor putea beneficia de discount-uri la achiziția unui dispozitiv mobil alături de un abonament Vodafone.

“Segmentul de dispozitive mobile constituie o parte importantă din vânzările noastre, așa că era natural să începem să vindem și serviciile de internet și voce adiacente”, a declarat Radu Apostolescu, vicepreședinte și director dezvoltare eMAG, în comunicatul citat.

Acesta a explicat că după semnarea parteneriatului clienții eMAG au acces la ofertele operatorului telecom în secțiunea “Pachete și promoții” din pagina de produs și pot profita de prețul special al terminalelor însoțite de abonament

Odată plasată comanda, clienții primesc contractul de abonament pe email iar comanda lor este livrată în termen de 24 de ore împreună cu cartela SIM activă.

„Prin acest parteneriat, serviciile Vodafone devin mai accesibile în oferta celui mai mare retailer online din România iar încheierea unui nou abonament este mai facilă pentru clienții noștri”, a afirmat Alexandru Băloi, Director Indirect Consumer Sales, Vodafone România.

eMAG este cel mai mare magazin online din S-E Europei și unul dintre creatorii pieţei de comerţ online din România. În 2012, eMAG vândut un produs la fiecare 10 secunde – de la laptopuri la electrocasnice, cărți, jucării sau produse cosmetice – și a livrat 12 milioane de tone de colete în toată țara.