eMAG lansează programul „Talent Internship”

20.05.2015

Retailerul eMAG recrutează 44 de interni în 4 departamente din București, Craiova și Iași în programul „Talent Internship”. Cei mai buni interni au șansa de a intra în echipa celui mai mare magazin online din regiune. Anul trecut, eMAG a angajat majoritatea internilor din program.

Programul de Internship este plătiti şi se adresează studenților și absolvenților cu profil tehnic, economic și umanist, iar în acest an, c

Poziţiile sunt disponibile în departamentele IT, Platforms, Finance și HR, iar programul, aflat la cea de-a doua ediție, începe pe 20 mai și le oferă participanților posibilitatea de a lucra alături de specialiștii eMAG și de a acumula experiența în domenii precum software development, infrastructură IT, content&knowledge management, business intelligence, contabilitate, recrutare, comunicare internă și learning & development.

„Internii vor fi coordonați și ajutați pe parcursul întregului program de mentorii din companie. Pe lângă suportul pe care îl vor primi de la aceștia, internii vor fi implicați și în programe de învățare, care le vor suține dezvoltarea și integrarea în cultura și echipele eMAG. Bazându-ne pe succesul programului de Talent Internship de anul trecut, am hotărât să extindem numărul de locuri deschise pentru ediția din 2015. În urma programului de vara trecută, aproape toți cei 22 de studenți au fost angajați, iar în acest moment fac parte din echipele noastre”, declară Cristina Șolea, manager de recrutare în cadrul eMAG.

Pentru București, compania deschide 36 de poziții în patru arii din business, care definesc specializările din program: Coding Arena (IT), Platforms Rulers (Platforms), Money Talkers (Finance) și HR Wizards (HR). Unul dintre mentorii care va coordona o echipă de interni în acest an a participat ca stagiar la programul eMAG Talent Internship din 2014, în aria Software Development.

Tinerii care se înscriu în programul de internship din Craiova și Iași vor lucra în cadrul centrelor de dezvoltare software din cele două orașe.

Programele de Internship Coding Arena (IT), Platforms Rulers (Platforms), Money Talkers (Finance) și HR Wizards (HR) se vor derula în perioada iulie – august și vor fi plătite, iar la finalul acestora cei mai performanți dintre participanți pot fi angajați în cadrul eMAG.

Aplicanții pentru una din cele 44 de poziții deschise pot completa formularele online disponibile pe site-ul eMAG până la data de 7 iunie. După perioada de înscriere, aplicanții vor participa la o sesiune de interviuri.