Stiri: Retail

eMAG și Mega Image au lansat „Supermarket la tine acasă”

26.08.2014

eMAG și Mega Image au lansat pe piața din România „Supermarket la tine acasă”, proiect prin care consumatorii pot comanda online peste 7.500 de articole distincte și acoperă 170 de categorii specifice unui supermarket.

Comenzile pot fi plasate din orice zonă a țării, iar clienții beneficiază de servicii flexibile de livrare.

„Supermarketul este una dintre categoriile-cheie anunțate anul acesta de eMAG ca parte a planului nostru de dezvoltare, lansarea sa schimbând fundamental modul și frecvența de interacțiune cu clienții”, a spus Violeta Luca, vicepreședinte și director Executiv eMAG.

Aceasta a explicat că lansarea aduce compania mai aproape de realizarea principalului său obiectiv: transformarea eMAG în magazinul online din care clientul poate cumpăra orice, oricând.

“Prin funcționalitățile specifice ale secțiunii Supermarket, personalizăm cumpărăturile recurente. De exemplu, funcția repetă comanda ține minte ce își dorește fiecare client să aibă în coșul său de cumpărături curente și îi permite astfel să-și facă foarte ușor și rapid aprovizionarea”, a completat Violeta Luca

În prima etapă, magazinul online „Supermarket la tine acasă” va funcționa în versiunea beta, deoarece atât oferta de produse, cât și platforma și serviciile vor fi ajustate și optimizate pentru a îmbunătăți constant experiența de cumpărare.

Livrarea la domiciliu se va face în maximum 24 de ore oriunde în țară, iar clienții pot alege ziua și intervalul orar pentru livrarea produselor, iar plata comenzii se poate face online (cu cardul) sau ramburs. În cazul ridicării comenzii din magazinele Mega Image selectate, singura modalitate de plată acceptată este online.

„Prin lansarea în mediul online, ne extindem strategia noastră de proximitate, astfel încât să răspundem nevoilor clienților noștri și să le oferim cea mai bună ofertă de produse de calitate din care își pot face cumpărăturile într-un mod rapid și simplu. Noul supermarket online va duce la un nou nivel experiența pe care o oferim consumatorilor, iar soluțiile de livrare vor aduce un beneficiu imediat acestora prin timpul redus alocat cumpărăturilor”, a afirmat Xavier Piesvaux, Director General al Mega Image România.