Stiri: Retail

Credit eMAG

eMAG se extinde în Ungaria

25.06.2020

eMAG Ungaria. eMAG a deschis primul showroom al companiei din afara României. Acesta este situat în Budapesta. De asemenea, compania are în plan să inagureze încă trei showroom-uri în Ungaria până lafinalul anului. Pe această piaţă, eMAG ţinteşte vânzări de 300 de milioane de euro până la finalul anului 2020 şi vânzări de un miliard de euro în cinci ani.

Diversificarea canalelor de vânzare

Aşadar, eMAG face un pas important în diversificarea canalelor de vânzare în străinătate şi inaugurează primul showroom din afara României, în Ungaria.

eMAG Ungaria ţinteşte vânzări de 300 de milioane de euro până la finalul anului 2020 şi vânzări de un miliard de euro în cinci ani, fapt ce o poziţionează drept cea mai mare companie românească din Ungaria şi una dintre cele mai importante companii de ecommerce din Europa Centrală şi de Est.

În martie 2019, eMAG Ungaria şi Extreme Digital au anunţat fuziunea care, susţinută de investiţii în dezvoltarea de tehnologie în România, a condus la consolidarea poziţiei de lider a eMAG în regiune.

eMAG Ungaria. Ce spune conducerea companiei

„Investiţiile susţinute din ultimii ani în dezvoltare şi tehnologie dezvoltată acasă ne-au permis să replicăm tot mai bine şi în afara României iniţiativele care au dovedit că sunt benefice pentru economie şi pentru clienţii noştri. Inspiraţi de rezultatele de acasă, plănuim ca până la finalul anului să deschidem încă trei showroom-uri în Ungaria. Acesta este unul dintre cele mai importante proiecte dezvoltate până acum de echipele eMAG Ungaria şi Extreme Digital, după fuziunea de anul trecut, cu sprijinul colegilor din România”, a declarat Tudor Manea, vicepreşedinte eMAG România, Bulgaria şi Ungaria.

Cele mai noi produse

Amplasat în centrul oraşului Budapesta, primul showroom eMAG din afara României oferă clienţilor acces la cele mai noi produse din categoria electro-IT precum:

  • telefoane mobile
  • tablete
  • televizoare
  • electrocasnice mici
  • produse pentru îngrijire personală
  • jucării
  • accesorii

Clienţii vor putea să ridice din showroom comenzile plasate online.

Pentru a diversifica opţiunile de ridicare a comenzilor, eMAG Ungaria va inaugura 100 de easybox-uri până la următorul Black Friday. Dintre acestea, 50 vor fi funcţionale până în luna septembrie.

Echipa din Ungaria numără în prezent 500 de angajaţi, iar până la finalul anului urmează să ajungă la 550.

Citeşte şi Vacanţe 2020. Unde aleg românii să călătorească în acest an?