Employer Branding Conference 2024. În prezent, pe piața competitivă a forței de muncă, atragerea și reținerea talentelor este mai importantă ca niciodată. Fiecare industrie și companie are propriile strategii câștigătoare în atragerea talentelor, dezvoltarea angajaților implicați și construirea loialității și susținerii angajaților. Așadar, investiția în dezvoltarea acestor practici reprezintă cheia succesului pe termen lung în orice organizație.
Un brand puternic de angajator
Pe 4 octombrie 2024, la Hotel JW Marriott din Bucuresti, reluăm conversațiile despre importanța construirii unui brand puternic pentru angajatori și cum poate acesta influența buna funcționare a echipei și dezvoltarea pe termen lung a companiei. Cea de-a 13-a ediție a evenimentului Employer Branding Conference propune un program amplu de discuții și dezbateri susținute de experți în domeniu, care se vor concentra pe noile trenduri și strategii de branding de angajator.
Participanții se vor alătura unui grup activ de profesioniști pentru a afla cum să își dezvolte brandul de angajator în mod eficient și sustenabil. Acest eveniment oferă oportunitatea unică de a dobândi cunoștințe valoroase și de a crea conexiuni importante în industrie.
Speakeri
Vorbitorii reputați vor împărăși din experiențele lor și vor oferi sfaturi practice prin prezentări captivante și sesiuni interactive, care vor inspira și vor stimula participarea activă a tuturor celor prezenți.
Printre aceștia se numară:
- Chloe Foy (Senior Consultant & ACC Coach, McCann Synergy)
- Kadi Poll (Employer Branding Manager, Bolt)
- Georgiana Alecu (Employee Lifecycle HR Director, Lidl România)
- Monica Zdrancotă (HR & Training Director, Premier Restaurants România)
- Cătălina Magui (HR Director, Societe Generale Global Solution Centre)
- Adina Vidroiu (HR Director, Microsoft EurA & Hungary)
- Cristina Rotaru (Head of People Experience, Allianz Services România)
- Anca Decu (People&Culture Director, Up Romania)
- Anca-Irina Păun (Area Marketing Skills Development Manager, BAT)
- Adrian Florea (Founder, Trend Consult)
- Dumitrița Cristea (Employer Branding Strategist, Bosch România)
- Bianca Călburean (Country Talent Acquisition Team Leader, Siemens România)
- Iuliana Stan (Managing Partner, Human Synergistics Romania)
- Andrei Petran (Managing Director, Exploratist)
- Antoneta State (Manager de Proiecte Educationale, Fabrica Bosch din Cluj)
- Bogdan Badea (CEO, eJobs Group)
- Anca Catarambol (Chief Talent Officer, Publicis Groupe Romania)
- Raluca Dumitra (Head of Marketing, eJobs Group)
- Paula Avram (HR Development Manager, Bosch Service Solutions Timișoara).
Invitați speciali internaționali
Chloe Foy (Senior Consultant & ACC Coach, McCann Synergy) este un lider de gândire în bunăstarea angajaților și schimbarea comportamentului și a lucrat în domeniul energiei, finanțelor, tehnologiei, FMCG și asistenței medicale cu clienți și angajați din întreaga lume. Ea va prezenta cunoștințele sale valoroase, orientate spre rezultate și pasiune pentru dezvoltarea personală și profesională, oferind instrumentele necesare pentru a atinge potențialul maxim. Prin experiența sa vastă și abordarea sa practică, Chloe Foy va inspira și motiva audiența să-și îmbunătățească performanța și să-și atingă obiectivele propuse.
Kadi Poll (Employer Branding Manager, Bolt) este specialistă în employer branding, cu o vastă experiență în dezvoltarea și implementarea strategiilor de branding pentru angajatori. Prin crearea videoclipurilor de recrutare premiate, organizarea de întâlniri pentru a atrage talente de top și a păstra implicarea colegilor, Kadi a reușit să transforme organizația din care face parte, într-unul dintre cei mai atractivi angajatori din industrie. Ea va veni la conferință, pentru a împărtăși secretele succesului său și pentru a inspira alți profesioniști din domeniu să-și perfecționeze strategiile de employer branding.
Studiu în exclusivitate
Dezvoltarea talentelor nu mai este doar un punct pe care trebuie să îl bifezi atunci când vrei să te asiguri că ți-ai construit un brand de angajator imbatabil. A devenit un element obligatoriu într-un context general în care, cel târziu de la un an la altul, se schimbă nevoile de pe piața muncii. Termenul de perisabilitate a skill-urilor a devenit îngrijorător de scăzut, motiv pentru care a crescut nivelul de atenție pe care atât angajatorii, cât și candidații o acordă upgrade-ului de abilități. Din studiul realizat în exclusivitate pentru Employer Branding Conference, împreună cu eJobs, aflăm cât de diferite sunt perspectivele angajatorilor și candidaților în ceea ce privește dezvoltarea talentelor și care sunt zonele în care vor investi și unii, și ceilalți, în perioada următoare.
Citește și Rezidențiat 2024: Anunțul făcut de Ministerul Sănătății