Enea România angajează 30 ingineri software, în Craiova

03.10.2016

Enea Software România a anunţat că va deschide în Craiova un nou centru de cercetare și dezvoltare și recrutează, până la finalul anului, 30 de ingineri software. Centrul Enea Craiova este al doilea din ţara noastră deschis de companie în afara Bucureștiului, după cel din Iași inaugurat în primăvara acestui an.

„Am ales Craiova pentru că aici am găsit oameni foarte buni, ingineri cu experiență și pasiune, capabili să lucreze în proiectele complexe pe care le derulăm în industria aerospațială, farmaceutică sau financiară. Am luat în calcul și că este un important centru universitar, Facultatea de Automatică, Electronică şi Computere oferind o adevărată pepinieră de talente în ultimii ani. În plus, în Craiova lucrează o comunitate cu peste trei mii de ingineri IT care se extinde în ritm accelerat și care formează un nou hub de dezvoltare pentru proiecte globale”, a declarat Bogdan Putinică, vicepreședinte senior al Enea Software.

La ora actuală, ENEA recrutează ingineri care vor lucra în cadrul a două direcții de cercetare și dezvoltare în domeniul soluțiilor de tip enterprise și aplicații cloud avansate, care vor începe în următoarele luni.

„Suntem o echipă de ingineri versatili, cărora le place să lucreze cu tehnologii avansate și avem în plan să angajăm 30 de dezvoltatori seniori până la finalul anului”, a adăugat Bogdan Putinică.

Enea are 300 angajați în ţara noastră dintre care 290 sunt în București și 10 la Iași.

 

 

Citiți și despre: