Stiri: Energie

Enel România are un nou Country Manager

30.04.2014

Consiliile de administrație ale companiilor Enel din România s-au l-au numit pe Toni Volpe în calitate de membru și Președinte al acestora, în urma unei întâlniri care a avut loc ieri. Acesta va prelua începând de astăzi funcțiile și responsabilități deținute Luca D’Agnese, devenind astfel şi Country Manager al Enel România.

Toni Volpe deţine o experienţă de 10 ani în cadrul grupului. În perioada 2011 – 2014, acesta a fost Director Planificare Resurse Umane, Compensații, Dezvoltare, Instruire și Recrutare la nivel de grup, raportând directorului Enel pentru Resurse Umane și Organizare.

Din 2005 până în 2011, Toni Volpe a fost Country Manager în America de Nord pentru Enel Green Power (EGP), raportându-i directorului general executiv al EGP.

“Sub conducerea lui, compania și-a diversificat portofoliul accesând noi tehnologii și a înregistrat o creștere substanțială a capacității instalate și marjei brute, devenind un operator lider în domeniul centralelor regenerabile în Statele Unite și Canada. Anterior, Toni Volpe a lucrat în Departamentul pentru Strategie Corporativă al Enel, raportând direct directorului general executiv al grupului Enel cu privire la programe cheie de dezvoltare corporativă”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Luca D’Agnese a condus Enel România timp de trei ani şi va prelua o altă poziție de conducere importantă, din cadrul grupului.