Stiri: Companii

Energizant HELL ENERGY

HELL ENERGY vrea să renunțe la plastic

02.12.2019

Energizant HELL ENERGY. Compania investește în soluții sustenabile de îmbuteliere a produselor în detrimentul sticlelor PET. HELL ENERGY își exprimă, astfel, angajamentul de a reduce considerabil îmbutelierea produselor sale în ambalaje PET.

Energizant HELL ENERGY. Planuri de viitor

Compania are în plan ca, în termen de cinci ani, 99% dintre produsele marca HELL ENERGY și XIXO să fie îmbuteliate numai în doze de aluminiu.

HELL ENERGY este liderul pieței de energizante din România.

Energizant HELL ENERGY. Strategia de sustenabilitate

În linie cu strategia de sustenabilitate a companiei, HELL ENERGY a reușit să reducă treptat, în ultimii cinci ani, numărul de produse îmbuteliate în sticle PET. În prezent, peste 95% dintre produsele sale sunt îmbuteliate în doze de aluminiu ecologice 100% reciclabile.

HELL ENERGY deține propria unitate de producere a dozelor de aluminiu.

Milioane de tone de deșeuri din plastic

Cele mai recente cercetări relevă că folosim prea mult plastic și de cele mai multe ori îl folosim foarte greșit. Conform Comisiei Europene, la nivelul continentului sunt generate peste 25 de milioane de tone de deșeuri din plastic, însă mai puțin de 30% sunt colectate pentru a fi reciclate. În întreaga lume, plasticul reprezintă 85% din deșeurile de pe plaje și ajunge chiar și în plămânii și pe mesele noastre. Efectele asupra sănătății ale microplasticului din aer, din apă și din alimente sunt încă necunoscute.

Energizant HELL ENERGY. Ce spune conducerea companiei?

„Această realizare marchează o etapă cu adevărat importantă, dar nu ne vom opri aici. HELL ENERGY crede în importanța valorilor umane, a unei atitudini conștiente în ceea ce privește mediul înconjurător și în protejarea viitorului. Acest lucru înseamnă că, în termen de cinci ani, peste 99% din produsele noastre vor fi îmbuteliate în doze de aluminiu”, a declarat Péter Pantl, Director de Comunicare și Marketing al HELL ENERGY.

Energizant HELL ENERGY.  Prea puțin plastic este reciclat

Autoritățile încearcă să promoveze reciclarea și folosirea plasticului doar în cazurile strict necesare. În acest sens, s-au demarat proiecte internaționale prin care să se limiteze consumul. Cu toate acestea, la nivel european este reciclată o cantitate prea mică de plastic.

Conform Parlamentului European, în fiecare an, producția și incinerarea materialelor plastice emit 400 de milioane de tone de CO2 la nivel global.

Dozele de aluminiu produse de HELL ENERGY

„HELL ENERGY este lider de piață în mai multe țări și deține atât propria fabrică de îmbuteliere, cât și o fabrică de producție a dozelor de aluminiu. Acest lucru ne oferă o poziție strategică fără egal. Dozele de aluminiu pe care le fabricăm sunt 100% reciclabile și pot fi reciclate de nenumărate ori și consider că le putem numi în siguranță ambalajele viitorului”, a declarat Barnabas Csereklye, CEO HELL ENERGY.

Fabrica de doze de aluminiu a HELL ENEGY, QUALITY PACK, a fost inaugurată în 2017. Având o suprafață de 42 000 de metri pătrați, fabrica are o capacitate de producție anuală de 1,5 miliarde de doze de aluminiu.

Citește și Banca anului 2019 a fost aleasă! Cine a primit acest titlu?