Energy Challenge 2020

Energy Challenge 2020: Până când se fac înscrierile?

07.11.2019

S-a dat startul competiției Energy Challenge 2020! Înscrierile se fac până pe 20 decembrie pe site-ul concursului. Printre premiile oferite de organizatori se numără 3000 de euro, o trotinetă electrică Xiaomi și un voucher eMAG în valoare de 1.000 de lei

Cei interesați se pot înscrie pe site-ul energychallenge.eon-romania.ro

Energy Challenge 2020. Anunțul făcut de E.ON România

”Ești student sau masterand și ești pasionat de lumea energiei? Ai prieteni sau colegi alături de care ai dezbătut o idee sau un proiect pe teme de eficiență energetică, energie verde sau digitalizare? Dacă ai răspuns pozitiv la aceste întrebări, îți lansăm o provocare: înscrie-ți proiectul sau ideea la Energy Challenge, fiindcă a început ediția a șasea! Ai la dispoziție o lună și jumătate pentru asta, termenul final fiind 20 decembrie, înscrierile fiind făcute pe echipe formate din 2-4 persoane”, a anunțat E.ON România, organizatorul competiției.

Competiția Energy Challenge organizată de E.ON România a debutat în 2015 și de atunci a antrenat aproape 200 de studenți din centre universitare din România, dornici să aducă soluții inovative, realizate în echipă, care să facă lumea energiei mai eficientă, mai flexibilă și mai ieftină.

Printre domeniile abordate în ediția din 2020 se numără:

  • Eficienţă Energetică & Optimizare Reţea
  • Energie Verde
  • Digital & Smart
  • Produse/Servicii Clienţi

Energy Challenge 2020. Tur de prezentare

Începând de săptămâna viitoare, tineri din E.ON România, unii dintre ei foști participanți la Energy Challenge, vor face un tur de prezentare a competiției în centrele universitare din Târgu – Mureş, Iaşi, Sibiu, Mediaş, Bucureşti, Ploieşti, Cluj, Timișoara, Arad, Braşov, Suceava, Alba-Iulia, Constanţa, Craiova, Oradea.

Energy Challenge este dedicată tuturor tinerilor, studenți sau masteranzi, din toate centrele universitare din țară, care doresc să se implice în dezvoltarea domeniului energiei. Nu doar ideile pe care le generează echipele vor fi punctate, ci și modul de prezentare a acestora, de către un juriu format din specialiști din domeniul energiei.

Energy Challenge 2020. Echipele finaliste

La finalul lunii ianuarie 2020 vor fi comunicate echipele finaliste, urmând ca acestea să participe în luna martie, la Târgu Mureș, la Energy Challenge Academy. Acolo, concurenţii vor participa la workshop-uri.

Finala competiției va avea loc în luna aprilie, la sediul E.ON România din Târgu Mureș, iar câștigătorii vor pleca acasă cu premiile puse în joc.

Citește și Registrul Național de Franciză a fost înființat!

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Energy Challenge 2020: Până când se fac înscrierile?

  1. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Energy Challenge 2020: Până când se fac înscrierile?

Comentariile nu sunt permise.