Stiri: Energie

Enery Power Holding

Enery Power Holding preia mai multe companii

29.11.2022

Enery Power Holding. Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția prin care Enery Power Holding GmbH preia companiile Power L.I.V.E. ONE, Rott Energy, Zagra Hidro, Corabia Solar, Holrom Renewable Energy și East Wind Farm.

Activitatea Enery Power Holding

Enery Power Holding GmbH este un holding din Austria, activ în sectorul energiei regenerabile, care achiziționează, dezvoltă, construiește și exploatează centrale de energie regenerabilă în Europa Centrală și de Est.

Power L.I.V.E. ONE, Rott Energy, Zagra Hidro, Corabia Solar, Holrom Renewable Energy și East Wind Farm activează în România în domeniul energiei regenerabile, având capacități de producție care constau în parcuri eoliene, parcuri fotovoltaice și centrale hidroelectrice situate în diferite zone ale țării.

Analiza Consiliul Concurenței

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Citește și The Sherwin-Williams Company vrea să preia Industria Chimica Adriatica. Anunțul făcut de Consiliul Concurenței