Stiri: Companii

Ensight Management Consulting demarează un program de internship

30.03.2016

Ensight Management Consulting lansează prima campanie de recrutare de studenți și absolvenți pentru programul de internship din acest an. În fiecare an, de 7 ani, liderul pe piaţa companiilor româneşti de consultanță în management, organizează evenimente de selecție de stagiari pentru programul de internship.

Ensight Internship Challenge se adresează studenților din anii terminali și absolvenților, de universitate sau program de master din țară și străinătate, care doresc să urmeze o carieră în domeniul consultanței de management și financiară. Anul acesta, evenimentul va avea loc în data de 22 aprilie.

Selecția se va face pe baza soluționării în echipă a unui studiu de caz, iar cei mai buni dintre candidați, care vor arăta dinamism, pasiune și creativitate, vor avea posibilitatea de a lucra alături de consultanții Ensight pe diferite proiecte timp de trei luni, vor învăța metodologia de lucru și vor beneficia de oportunități de dezvoltare profesională.

„Primul pas în carieră e mai important decât crezi” este mesajul campaniei Ensight Internship Challlenge 2016 și subliniază importanța unui program de internship pentru un absolvent la începutul carierei și necesitatea ca acest program să ofere absolventului un cadru real de dezvoltare profesională.