Stiri: IT&C

Epson a lansat o nouă serie de imprimante business

05.06.2015

Epson a lansat seria de imprimante business A4 WorkForce Pro WF-M5000, proiectată pentru a reduce impactul asupra mediului şi pentru a economisi timpul utilizatorilor. Cele două imprimante monocrom cu jet de cerneală, WF-M5690DWF şi WF-M5190DW, au un consum de energie mai mic cu până la 80% faţă de imprimantele laser monocrom concurente1.

Modelele din seria WorkForce Pro WF-M5000, potrivite atât pentru companii mari, cât și pentru birourile IMM-urilor, au cartuşe de cerneală de mare capacitate, operează la viteze mari de imprimare şi dispun de caracteristici care răspund foarte bine cerințelor mediului de afaceri.

În timpul procesului de imprimare, WF-M5690DWF şi WF-M5190DW nu produc căldură sau emisii de gaze care afectează stratul de ozon și sunt silențioase. Toate aceste argumente fac ca imprimantele A4 să se integreze perfect la locul de muncă.

Şi, datorită faptului că au mai puţine piese care trebuie înlocuite şi utilizează mai puţine consumabile, produc economii importante de bani şi permit îndeplinirea obiectivelor ecologice ale companiilor.

„Firmele pot beneficia de un consum redus de energie, viteze mari de imprimare şi de caracteristici care răspund foarte bine cerințelor mediului de afaceri. Aceste imprimante business cu jet de cerneală beneficiază de imprimare faţă-verso automată, uşurând şi eficientizând procesul de printare. Sunt compatibile PDL, inclusiv PCL şi Adobe PostScript 3”, spune Alina Silvestru, Channel Marketing Coordinator Epson pentru România și Bulgaria.

Utilizatorii petrec mai puţin timp comandând şi înlocuind consumabile, datorită cartuşelor de cerneală de capacitate foarte mare, care permit imprimarea de până la 10.000 pagini, un volum cel puţin egal cu cel al imprimantelor laser echivalente.

Imprimarea faţă-verso este oferită standard pentru ambele modele, iar multifuncţionala WF-M5690DWF beneficiază şi de funcțiile de copiere, scanare şi trimitere prin fax faţă-verso. Ambele modele au rezoluţie de 1.200 DPI pentru a oferi imprimare monocrom de aceeaşi calitate cu cea oferită de imprimantele laser. Documentele imprimate se usucă rapid datorită cernelii DURABrite Ultra.